autor:

alina

» » Mancaruri cu peste

Pangasiu cu rosii

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente ptr. 3 persoane: 300g fileu de pangasiu, 1 catel de usturoi, 100 ml sos de rosii, o mana de masline negre, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Preparare: intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim usturoiul 1 minut. Adaugam fileul de peste si il prajim pe ambele parti circa 7-8 minute. Cand peste e prajit adaugam sosul de rosii si maslinele, sare si piper, si fierbem inca 10 minute. Dupa 10 min pestele nostru e gata....se poate servi cu garnitura de piure de cartofi... este delicios...pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasiu cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu solzi si sos

Pangasius cu solzi si sos

Fileurile de peste se ajusteaja frumos,se spala si se sterg bine.Cartofii curatati se feliaza subtire

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav mediteran

Pastrav mediteran

-pestele se curata si se spala bine; -se ia o tava,se captuseste cu aluminiu,se aseaza pestele intreg

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Dupa cum arata sigur este delicios!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente ptr. 3 persoane: 300g fileu de pangasiu
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml sos de rosii
  • o mana de masline negre
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Dupa cum arata sigur este delicios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Placinta de primavara cu somn