autor:

anca manea

» » Mancaruri cu peste

Pangasius cu ardei in 2 culori

Autor: anca manea (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca manea (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2009

Ingrediente
2 fileuri de pangasus, o lamaie, 2 ardei capia rosii mari, 2 ardei grasi verzi, 2 cepe mici, 1 pahar de vin alb sec, 1 pahar de smantana mai putin grasa sau iaurt, sare, piper dupa gust, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se ia fileul de pangasus se spala bine si se scurge, apoi se sareaza si pipereaza pe ambele parti, dupa care se stoarce o lamaie peste el si selasa intr-un recipient putin adanc.

Se pune intr-o tigaie putin adanca ulei de masline cat sa acopere fundul acesteia, se incalzeste putin uleiul dupa care se adauga cepa pentru a se calii putin. Apoi adauga aredeii si la 5 minute se adauga jumate din paharul de vin, de asemenea se adauga sare si pipe dupa gust.

Dupa 5 minute se pun fileurile de peste deasupra ardeilor sa se fiarba, se intorc pe ambele parti, si nu lasati mai mult de 10 minute dupa care scoateti fileurile si le puneti pe un platou.

Dupa ce scoteti pestele turnati restul de vin iar dupa 5 minute adaugati smantana, lasati sa mai fiarba circa 10 minute, dupa care puneti tot continutul peste pestele pus pe platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ardei in 2 culori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt.

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie la grill (gratar)

Scrumbie la grill (gratar)

Scrumbia este un peste gras,iar la gratar este delicios si in plus este usor de preparat. In primul

4 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 fileuri de pangasus
  • o lamaie
  • 2 ardei capia rosii mari
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 cepe mici
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 1 pahar de smantana mai putin grasa sau iaurt
  • sare
  • piper dupa gust
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Dorada umpluta pe pat de legume