Se ia fileul de pangasus se spala bine si se scurge, apoi se sareaza si pipereaza pe ambele parti, dupa care se stoarce o lamaie peste el si selasa intr-un recipient putin adanc.
Se pune intr-o tigaie putin adanca ulei de masline cat sa acopere fundul acesteia, se incalzeste putin uleiul dupa care se adauga cepa pentru a se calii putin. Apoi adauga aredeii si la 5 minute se adauga jumate din paharul de vin, de asemenea se adauga sare si pipe dupa gust.
Dupa 5 minute se pun fileurile de peste deasupra ardeilor sa se fiarba, se intorc pe ambele parti, si nu lasati mai mult de 10 minute dupa care scoateti fileurile si le puneti pe un platou.
Dupa ce scoteti pestele turnati restul de vin iar dupa 5 minute adaugati smantana, lasati sa mai fiarba circa 10 minute, dupa care puneti tot continutul peste pestele pus pe platou.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii