Pangasius cu ardei in 2 culori

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri de pangasus
  • o lamaie
  • 2 ardei capia rosii mari
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 cepe mici
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 1 pahar de smantana mai putin grasa sau iaurt
  • sare, piper dupa gust
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se ia fileul de pangasus se spala bine si se scurge, apoi se sareaza si pipereaza pe ambele parti, dupa care se stoarce o lamaie peste el si selasa intr-un recipient putin adanc.

Se pune intr-o tigaie putin adanca ulei de masline cat sa acopere fundul acesteia, se incalzeste putin uleiul dupa care se adauga cepa pentru a se calii putin. Apoi adauga aredeii si la 5 minute se adauga jumate din paharul de vin, de asemenea se adauga sare si pipe dupa gust.

Dupa 5 minute se pun fileurile de peste deasupra ardeilor sa se fiarba, se intorc pe ambele parti, si nu lasati mai mult de 10 minute dupa care scoateti fileurile si le puneti pe un platou.

Dupa ce scoteti pestele turnati restul de vin iar dupa 5 minute adaugati smantana, lasati sa mai fiarba circa 10 minute, dupa care puneti tot continutul peste pestele pus pe platou.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise