Spalam bucatile de peste, le tamponam cu un servet de bucatarie de surplusul de apa, apoi le condimentam cu putina vegeta si piper pe ambele parti.
Ceapa o curatam si o taiem felii rounde, apoi o desfacem inele.
Ardeiul verde si rosu il taiem fasii.
Rosiile le tocam marunt si le amestecam cu vinul.
Punem intr-o tava hartie de copt si o ungem cu uleiul.
Cateva inele de ceapa le punem in tava, asezam bucatile de peste, apoi amestecul se rosii cu vin il turnam uniform.
Venim cu bucatile de ardei verde, ardeiul rosu si restul de ceapa deasupra.
Presaram putina sare si piper peste legume si introducem tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Dupa ce au trecut 35-40 de minute incercam pestele cu o furculita sa vedem daca este bine patruns.
Daca este gata, il scoatem din cuptor si il acoperim tava cu hartie de copt deoarece el se va pastra fraged si nu va avea tendinta sa se usuce.
Pofta buna!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii