autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pangasius cu ceapa si ardei la cuptor

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 noiembrie 2013

Ingrediente
1 kg pangasius file, 1 ceapa rosie, 1 ardei verde, 1/2 ardei rosu, 200 gr rosii in suc propriu, 5-6 linguri vin rosu, sare, piper, 1 lingurita vegeta, 2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu un servet de bucatarie de surplusul de apa, apoi le condimentam cu putina vegeta si piper pe ambele parti.
Ceapa o curatam si o taiem felii rounde, apoi o desfacem inele.
Ardeiul verde si rosu il taiem fasii.
Rosiile le tocam marunt si le amestecam cu vinul.
Punem intr-o tava hartie de copt si o ungem cu uleiul.
Cateva inele de ceapa le punem in tava, asezam bucatile de peste, apoi amestecul se rosii cu vin il turnam uniform.
Venim cu bucatile de ardei verde, ardeiul rosu si restul de ceapa deasupra.
Presaram putina sare si piper peste legume si introducem tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Dupa ce au trecut 35-40 de minute incercam pestele cu o furculita sa vedem daca este bine patruns.
Daca este gata, il scoatem din cuptor si il acoperim tava cu hartie de copt deoarece el se va pastra fraged si nu va avea tendinta sa se usuce.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ceapa si ardei la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
ICRE DE PESTE

ICRE DE PESTE

Icrele proaspete, fara sa se spele, se sareaza putin, se lasa 2-3 zile la frigider si apoi se pregatesc.

144 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
File de peşte cu garnitură de orez

File de peşte cu garnitură de orez

Se spală fileurile, se lasă puţin să se scurgă şi pe urmă se condimentează cu condimente

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2013

    Multumesc Constanta!

  • Fara foto

    Proca Constanta , 30 noiembrie 2013

    Imi place

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2013

    Vicky poate ai dreptate in ceea ce spui, nu sunt in masura sa te contrazic, insa daca stai si te gandesti cam tot ce consumam este chimic. Daca noi suntem moderati, consumam anumite prodduse cu masura nu cred ca ne fae asa mult rau. De exemplu, pangasius cred ca fac de 3-4 ori pe an sau chiar mai putin, in rest folofim merluciu, cod, pastrav. Nu cred ca e asa grav.

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2013

      Valeria da vin rosu...

    • Fara foto

      Valeria Damachianu , 23 noiembrie 2013

      Vin rosu?

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

      Elena, Neli Gheorghe ma bucur mult ca va place!

    • Fara foto

      Neli Gheorghe , 22 noiembrie 2013

      apetisant

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2013

      Foarte frumos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pangasius file
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 200 gr rosii in suc propriu
  • 5-6 linguri vin rosu
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita vegeta
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Constanta!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Somn in crusta de branza