autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu peste

Pangasius cu legume

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
file pangasius 1 buc, rosii 2 buc, lamiie 1 buc, capere 2-3 buc, sare, piper alb, usturoi 2 catei, vin alb, amestec mexican 200gr, ulei de masline 3 linguri, unt 100gr

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Rosiile, lamaia, usturoiul se taie rondele, fileul de pangasius se condimenteaza cu sare si piper. Amestecul mexican se soteaza in unt. Se aseaza amestecul mexican sotat in tava de cuptor sau in vas de yena, se aseaza fileul, iar deasupra se aseaza rondele de rosii si lamaie alternativ. Se adauga usturoiul, vinul alb, uleiul de masline si caperele. Se mai da un praf de sare si piper si se da la cuptor cam 15 min. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume si orez

Pangasius cu legume si orez

Intr-o cratita se pune uleiul de masline la incalzit. Se adauga usturoiul si pangasiusul si se prajeste.Adaugam

6 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Telina si ardeii se taie cubulete, ceapa se taie marunt si se pun la foc la calit cu putin ulei si

4 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    O bunatate ...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • file pangasius 1 buc
  • rosii 2 buc
  • lamiie 1 buc
  • capere 2-3 buc
  • sare
  • piper alb
  • usturoi 2 catei
  • vin alb
  • amestec mexican 200gr
  • ulei de masline 3 linguri
  • unt 100gr

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tocanita cu sepie