Rosiile, lamaia, usturoiul se taie rondele, fileul de pangasius se condimenteaza cu sare si piper. Amestecul mexican se soteaza in unt. Se aseaza amestecul mexican sotat in tava de cuptor sau in vas de yena, se aseaza fileul, iar deasupra se aseaza rondele de rosii si lamaie alternativ. Se adauga usturoiul, vinul alb, uleiul de masline si caperele. Se mai da un praf de sare si piper si se da la cuptor cam 15 min. Se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii