autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu peste

Pangasius cu legume

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
file pangasius 1 buc, rosii 2 buc, lamiie 1 buc, capere 2-3 buc, sare, piper alb, usturoi 2 catei, vin alb, amestec mexican 200gr, ulei de masline 3 linguri, unt 100gr

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Rosiile, lamaia, usturoiul se taie rondele, fileul de pangasius se condimenteaza cu sare si piper. Amestecul mexican se soteaza in unt. Se aseaza amestecul mexican sotat in tava de cuptor sau in vas de yena, se aseaza fileul, iar deasupra se aseaza rondele de rosii si lamaie alternativ. Se adauga usturoiul, vinul alb, uleiul de masline si caperele. Se mai da un praf de sare si piper si se da la cuptor cam 15 min. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume si orez

Pangasius cu legume si orez

Intr-o cratita se pune uleiul de masline la incalzit. Se adauga usturoiul si pangasiusul si se prajeste.Adaugam

6 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    O bunatate ...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • file pangasius 1 buc
  • rosii 2 buc
  • lamiie 1 buc
  • capere 2-3 buc
  • sare
  • piper alb
  • usturoi 2 catei
  • vin alb
  • amestec mexican 200gr
  • ulei de masline 3 linguri
  • unt 100gr

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Crap de dunare copt