autor:

Sidy

» » , , Mancaruri cu peste, Retete de post, Retete vegetariene

Pangasius cu legume

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
5oo g pangasius, morcovi, conopida, cartofi, ceapa, usturoi, 2 rosii mici, foaie de dafin, pasta de ardei, pasta de rosii, vegeta, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Morcovii, cartofii si conopida se curata si se spala.
Ceapa se taie solzisori si se caleste impreuna cu rosiile cubulete.
Se adauga apoi legumele taiate , pasta de ardei, foaia de dafin, vegeta si usturoiul pisat, o cana cu apa si se fierb legumele.
Cind sunt aproape fierte se adauga peştele si se fierbe si acesta.
Se potriveste gustul de sare si se serveste fierbinte.
Pestele fierbe foarte repede.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
PLATOU PANGASIUS CU OREZ SI LEGUME

PLATOU PANGASIUS CU OREZ SI LEGUME

Pestele se portioneaza(mie mi-au iesit 12 bucati),se aseaza pe un servetel sa absoarba surplusul

11 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume si orez

Pangasius cu legume si orez

Intr-o cratita se pune uleiul de masline la incalzit. Se adauga usturoiul si pangasiusul si se prajeste.Adaugam

6 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Arata super!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Tare bun ...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009

      Am testat si eu reteta cu cartofi natur si au iesit o minune.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009

      Arata super draga Sidy, eu mananc foarte des pangasius la cuptor,felicitari pentru rereta.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Dupa cum arata, la fel trebuie sa fie si gustul. Super!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Ba da, pentru dezlegare la peste.

    • bnina

      bnina (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2009

      Frumos si pare si gustos, dar... nu e de post! :D

    • SIMONA BRATU

      SIMONA BRATU (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

      Multumesc din suflet pentru reteta aceasta! Baietelul meu de 6 ani - cel mai mofturos copil, la mancare! - este indragostit de aceasta mancare. Am descoperit de curand pestele pangasius dar, pana acum, l-am preparat doar prajit. Reteta Dvs. este DELICIOASA! Rareori mi se intampla sa nu modific retetele nou incercate, dar pe aceasta am preparat-o asa cum ati scris-o. Multa sanatate, Simona Bratu

    • Silvy

      Silvy (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

      Arata super, sper ca si gustul e la fel...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Orez parsi