autor:

LARISA

» » Mancaruri cu peste

Pangasius cu mujdei si mamaliguta

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
2 file de pangasius, 100 ml ulei, sare, 30 gr faina, mujdei, legume pentru decor

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Fileul de pangasius se portioneaza in bucati, se presara sare, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Dupa ce bucatile de peste s-au prajit bine se scot pe o farfurie si se adauga peste mujdei.Se decoreza cu legume si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu mujdei si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de cod cu orez si verdeturi

File de cod cu orez si verdeturi

Imi place pestele fiindca-i usor, te satura fara sa iti dea senzatia ca esti imbuibat si de aceea

5 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
Ostropel de macrou

Ostropel de macrou

Intr-un bol amestecam sucul de rosii, ceapa taiata cubulete, usturoiul feliat si condimentele. Intr-un

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 file de pangasius
  • 100 ml ulei
  • sare
  • 30 gr faina
  • mujdei
  • legume pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de LARISA
Salata greceasca

Salata greceasca

Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate reci
Pizza casei

Pizza casei

: Se freaca drojdia cu o jumatate lingurita de zahar pana cand se lichefiaza. Se dilueaza cu laptele

12 voturi    5 comentarii
2h
Paste si pizza
Ciorba cu taitei de casa

Ciorba cu taitei de casa

Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma,

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin