autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pangasius cu sos de vin

Autor: diapav (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diapav (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
3 buc pangasius,, vin alb 100 ml, , lamaie 1/2, , faina,, sare, , 3 felii unt

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala pestele, se pune la uscat pe hartie de bucatarie ca sa absoarba toata apa. Se taie in doua fiecare bucata, se da cu sare si apoi prin faina. Se pune ulei in tigaie dar nu foarte mult, cand este incins se pune pestele si se prajeste pe ambele parti.
Se scurge uleiul si se mai lasa doar foarte putin, se da focul la tare se stropeste cu vin si lamaie, se adauga 2 pahare cu apa, in timp ce apa clocoteste se pune in tigaie scalii(felii) de unt date prin faina pana ce sosul devine cremos.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fileu de peste prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti (Mfarakeh)

Fileu de peste prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti (Mfarakeh)

Pestele prajit Pestele se taie felii mai mari si se pune intr-o tava . Se sareaza, se condimenteaza

29 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
dorada la gratar pe pat de cus-cus

dorada la gratar pe pat de cus-cus

doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins intr-un

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie

Pentru inceput spalam si curatam somonul de solzi si spini. Untul il topim la microunda intr-un bol mai marisor, peste punem sucul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute din guvizi de apa dulce