autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pangasius cu sos de vin

Autor: diapav (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diapav (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
3 buc pangasius,, vin alb 100 ml, , lamaie 1/2, , faina,, sare, , 3 felii unt

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala pestele, se pune la uscat pe hartie de bucatarie ca sa absoarba toata apa. Se taie in doua fiecare bucata, se da cu sare si apoi prin faina. Se pune ulei in tigaie dar nu foarte mult, cand este incins se pune pestele si se prajeste pe ambele parti.
Se scurge uleiul si se mai lasa doar foarte putin, se da focul la tare se stropeste cu vin si lamaie, se adauga 2 pahare cu apa, in timp ce apa clocoteste se pune in tigaie scalii(felii) de unt date prin faina pana ce sosul devine cremos.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor

Peste la cuptor

Ne place pestele si , ca atare, gatim orice fel de peste gasim de cumparat in pravalie, bineinteles

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Farsmac

Farsmac

Pasul 1.Carnea de pui se spala,apoi se fierbe in apa cu baza pt mancaruri,se scoate separat si se

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Guvizi in sos de rosii