autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pangasius cu sos de vin

Autor: diapav (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diapav (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
3 buc pangasius,, vin alb 100 ml, , lamaie 1/2, , faina,, sare, , 3 felii unt

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala pestele, se pune la uscat pe hartie de bucatarie ca sa absoarba toata apa. Se taie in doua fiecare bucata, se da cu sare si apoi prin faina. Se pune ulei in tigaie dar nu foarte mult, cand este incins se pune pestele si se prajeste pe ambele parti.
Se scurge uleiul si se mai lasa doar foarte putin, se da focul la tare se stropeste cu vin si lamaie, se adauga 2 pahare cu apa, in timp ce apa clocoteste se pune in tigaie scalii(felii) de unt date prin faina pana ce sosul devine cremos.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Lapti de crap prajiti

Lapti de crap prajiti

Laptii se spala si se tin in apa rece circa 1-2 ore, schimband de cateva ori apa.Apoi se pun intr-un

6 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu peste
Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin

Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin

Se pun cartofi la copt, ii lasam pana se coc, dupa aceea ii curatam de coaja, ii pasam amestecam

0 voturi    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 cate