autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pangasius cu sos de vin

Autor: diapav (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diapav (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
3 buc pangasius,, vin alb 100 ml, , lamaie 1/2, , faina,, sare, , 3 felii unt

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala pestele, se pune la uscat pe hartie de bucatarie ca sa absoarba toata apa. Se taie in doua fiecare bucata, se da cu sare si apoi prin faina. Se pune ulei in tigaie dar nu foarte mult, cand este incins se pune pestele si se prajeste pe ambele parti.
Se scurge uleiul si se mai lasa doar foarte putin, se da focul la tare se stropeste cu vin si lamaie, se adauga 2 pahare cu apa, in timp ce apa clocoteste se pune in tigaie scalii(felii) de unt date prin faina pana ce sosul devine cremos.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rasol de peste uscat(sarat) cu legume si mujdei de usturoi

Rasol de peste uscat(sarat) cu legume si mujdei de usturoi

Am tinut pestele la desarat in apa rece de seara pana dimineata cca 12 ore pentru ca este foarte

7 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de cod cu crusta de malai aromat cu usturoi .

File de cod cu crusta de malai aromat cu usturoi .

Fileurile de cod se lasa la dezghetat, se preseaza pentru a se elimina surpusul de apa, se sterg

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Salau impachetat pe gratar