autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pangasius cu sos de vin

Autor: diapav (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diapav (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
3 buc pangasius,, vin alb 100 ml, , lamaie 1/2, , faina,, sare, , 3 felii unt

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala pestele, se pune la uscat pe hartie de bucatarie ca sa absoarba toata apa. Se taie in doua fiecare bucata, se da cu sare si apoi prin faina. Se pune ulei in tigaie dar nu foarte mult, cand este incins se pune pestele si se prajeste pe ambele parti.
Se scurge uleiul si se mai lasa doar foarte putin, se da focul la tare se stropeste cu vin si lamaie, se adauga 2 pahare cu apa, in timp ce apa clocoteste se pune in tigaie scalii(felii) de unt date prin faina pana ce sosul devine cremos.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza

3 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PESTE IN SOS DE FRISCA LICHIDA

FILE DE PESTE IN SOS DE FRISCA LICHIDA

Se pune uleiul intr-o cratita,pe foc,sa se infierbinte;se pune,apoi,ceapa,taiata marunt;se prajeste

1 vot    8 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rondele de somon cu sos de piper verde