autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pangasius la cuptor

Autor: ELENA MITROI (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ELENA MITROI (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Ingrediente
1 punga file pangasius, 5-6 cepe potrivite, 2-3 rosii potrivite(se pot folosi si cele conservate), 4 morcovi mari, 100 ml ulei, 100 ml apa, 150 ml vin alb (se poate si rosu), condimente pentru peste (din comert), piper, sare, busuioc, oregano, cimbru dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava potrivita se aseaza un pat de ceapa taiata felii, se acopera ceapa cu morcovii taiati rondele, se adauga rosiile se condimenteaza si se aseaza pestele peste blatul de legume. Se stropeste cu vin,se adauga uleiul si apa si se da la cuptor cca 20 min dupa care pestele se intoarce.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius la cuptor

File de pangasius la cuptor

1. Spalam fileul de pangasius, ii dam sare si piper 2. Taiem lamaia, rosiile si ceapa rondele, usturoiul

14 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pangasius la cuptor

Pangasius la cuptor

Pestele uscat in prosop, portionat, se trece prin faina si se da pe ambele parti prin tigaie cu ulei

16 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 punga file pangasius
  • 5-6 cepe potrivite
  • 2-3 rosii potrivite(se pot folosi si cele conservate)
  • 4 morcovi mari
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 150 ml vin alb (se poate si rosu)
  • condimente pentru peste (din comert)
  • piper
  • sare
  • busuioc
  • oregano
  • cimbru dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Medalioane de Pescada cu creveti