Pangasius la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pangasius file
  • 3 linguri mustar
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • o lamaie
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se spala pestele si se usuca pe un prosop. Se face un sos din mustar, sare, piper si zeama de lamaie cu care se unge pestele portionat pe ambele parti. Se aseaza pestele intr-o tava cu putin ulei si se da la cuptor pentru 20 de minute. Se bat ouale cu faina si verdeata tocata marunt si se pun peste peste. Se mai lasa 10 minute la cuptor si gata! Eu am facut piure de cartofi si salata de legume ca garnitura. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise