autor:

Ionyssa

» » Mancaruri cu peste

Pangasius la cuptor

Autor: Ionyssa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionyssa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg pangasius file, 3 linguri mustar, 3 oua, 2 linguri faina, o lamaie, sare, piper, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pestele si se usuca pe un prosop. Se face un sos din mustar, sare, piper si zeama de lamaie cu care se unge pestele portionat pe ambele parti. Se aseaza pestele intr-o tava cu putin ulei si se da la cuptor pentru 20 de minute. Se bat ouale cu faina si verdeata tocata marunt si se pun peste peste. Se mai lasa 10 minute la cuptor si gata! Eu am facut piure de cartofi si salata de legume ca garnitura. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius la cuptor

Pangasius la cuptor

Pestele uscat in prosop, portionat, se trece prin faina si se da pe ambele parti prin tigaie cu ulei

16 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius la cuptor

File de pangasius la cuptor

1. Spalam fileul de pangasius, ii dam sare si piper 2. Taiem lamaia, rosiile si ceapa rondele, usturoiul

16 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu anchois si lamaie