autor:

lizz

» » Mancaruri cu peste

Pangasius pane

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Ingrediente
9 bucati pangasius, 1 ou, 1 cana de bere, faina alba, sare, piper alb si condimente pentru peste, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

bucatile de pangasius le taiem cam cat o jumatate de palma si le condimentam.

pentru sos ai nevoie de 1 ou, 1 cana de bere si faina (pana devine ca un aluat pt clatite mai gros, sare si piper alb. se bate oul, se adauga berea si se amesteca si se pune faina treptat.

bucatile de pangasius se dau prin sos si se pun la prajit. cand sunt gata se scot pe servetele de hartie sa li se ia din ulei. se servesc caldute cu cartofei prajiti... sau orice altceva merge ca si garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rulouri pane de file de pangasius

Rulouri pane de file de pangasius

Se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper fileurile. Se

4 voturi    8 comentarii
30 min
Fripturi
PANGASIUS  PANE

PANGASIUS PANE

Portionezi fileul de pangasius. Marinezi feliile de peste in sosul obtinut din: vin alb,ulei de masline,

8 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

    Foarte buna mancare.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    O bunatate a iesit...Multumesc pentru reteta...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Tare gustos este...Si noua ne place mult pestele pane...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Interesant de retinut ambele idei,atat cu bere cat si cu lapte. Imi place foarte mult pangasius. Eu il trec prin faina si ou, dupa ce l-am trecut pin zeama de lamaie.

    • serban aurora daniela

      serban aurora daniela (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      E foarte usor de preparat pangasiusul. Are o carne alba, frageda si se patrunde usor. Nu are pic de os, dar trebuie curatata grasimea de pe margine. In loc de bere, eu folosesc lapte.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 9 bucati pangasius
  • 1 ou
  • 1 cana de bere
  • faina alba
  • sare
  • piper alb si condimente pentru peste
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de lizz
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de casa cu branza

Prajitura de casa cu branza

Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna. Se adauga zaharul si se bate pana

15 voturi    2 comentarii
25 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Macrou marinat la rece