bucatile de pangasius le taiem cam cat o jumatate de palma si le condimentam.
pentru sos ai nevoie de 1 ou, 1 cana de bere si faina (pana devine ca un aluat pt clatite mai gros, sare si piper alb. se bate oul, se adauga berea si se amesteca si se pune faina treptat.
bucatile de pangasius se dau prin sos si se pun la prajit. cand sunt gata se scot pe servetele de hartie sa li se ia din ulei. se servesc caldute cu cartofei prajiti... sau orice altceva merge ca si garnitura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii