Gelatina se hidrateaza in apa rece.
Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul, miezul lui, zahărul şi frişca se pun la fiert şi se lasă să clocotească uşor, timp de cca 10 min. Apoi se iau de pe foc şi se îndepărtează păstaia de vanilie.
Se dizolvă gelatina în compoziţia caldă de frişcă. Se lasă să se răcească.
Panna Cotta se toarnă în 4 forme mici (a 150 ml) sau în formă mai mare, se lasă la frigider cca 2 ore, ca să se întărească.
În momentul servirii, punem dulceata de capsuni.
Pofta buna!
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu