Panna cotta cu capsuni

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g smantana pt frisca
  • jumatate pahar lapte
  • 90 g zahar
  • 50 g capsuni
  • 8 g gelatina (folie)

Mod de preparare

Se pune la inmuiat 7 g gelatina in putina apa rece pt 10 min.

Capsunile se ruleaza in 20 g zahar si la urma se pune 1 g de gelatina lasata 10 min intr-un pic de apa rece si topita apoi pe foc mic

Smanatana cu restul de zahar si laptele se pun pe foc si se lasa la fiert la foc mic pt 15 minunte din momentul inceperii fierberii. Se ia de pe foc, se pune gelatina stoarsa un pic si se amesteca pana se topeste.

Se pune in 4 cupe, deasupra se pun capsunile si se lasa la frigider pt 12 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise