Incalzim laptele fara sa-l fierbem insa.
Rupem ciocolata bucatele si o punem peste smantana dulce. Punem pe foc doar pana se dizolva de tot ciocolata. Puteti pune orice fel de ciocolata va place.
Amestecam laptele cu compozitia de ciocolata. Daca doriti mai dulce puteti adauga putin zahar, eu nu am pus, am considerat ca e destul de dulce asa. Adaugati esenta de rom si amestecati.
Punem gelatina la hidratat cu 50 ml apa. Cand s-a umflat dam pentru cateva secunde la microunde atat cat sa se dizolve complet granulele. Punem gelatina in compozitie si amestecam foarte bine pana se omogenizeaza. Turnam in forme.
Dam la frigider pentru cel putin 2-3 ore apoi putem servi.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii