panna cotta cu fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
panna cotta cu fructe

Ingrediente

  • 100 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 10 g gelatina
  • 300g smantana
  • fructe pt ornat dupa placerea fiecaruia
  • 10 ml esenta de vanilie

Mod de preparare

Gelatina se tine la muiat pt 15 min.

Laptele, smantana, zaharul se bat pana se ingroasa, se pun la foc mic, se tin 15 min din momentul in care incepe sa fiarba.

Se raceste compozitia (38 grade), se adauga gelatina si aroma.

Formele se ung cu putin ulei se toarna compozitia si se tin la frigider pina se incheaga.

Cand serviti se moaie forma pt citeva secunde in apa fiarta ca sa poti scoate din forma preparatul si sa-l ornezi cu fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise