punem gelatina la hidratat in apa rece pt cel putin 10 min.
Frisca cu zaharul le punem la foc mic si lasam pana in momentul fierberii.Adaugam menta data prin robot si dupa 5 min gelatina,amestecam pt omogenizare.strecuram si punem in 4 pahare.
Daca folositi sirop nu mai e nevoie sa strecurati.
Lasam la frigider 4 ore.
pt sosul de ciocolata:topim ciocolata cu untul si cand sosul e caldut decoram panna cotta rasturnata pe o farfurie.Ornam cu frunze proaspete de menta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii