Se face caramel din 100 de grame de zahar(daca il vrei mai deschis la culoare,puneti si o lg zeama de lamaie) si se toarna in 4 forme mici rotunde sau o cratita mai mica,etc.
Gelatina se pune la inmuiat in apa rece.
Smantana cu 80 de grame de zahar si zaharul vanilat se pun pe foc,pana la punctul de fierbere.Se da deoparte se adauga gelatina stoarsa ,amestecand pana cand aceasta se dizolva.Se torna peste zaharul ars si se da la rece pt 4-5 ore,dupa care se rastoarna pe platou(desprindeti putin marginile cu cutitul,astfel nu se rupe).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii