1.Punem gelatina in laptele rece
2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.
3.Cand sunt caldute, se adauga peste frisca si zahar, gelatina cu laptele si esentele, se mai tin pe foc inca un minut timp in care amestecati.
4.Le puneti in boluri sau cani mici si le introduceti la frigider pentru cateva ore, pana observati ca aceasta compozitie e bine inchegata.Din aceasta cantitate ies 6 portii.
5.Cand e gata, se scoate pe o farfurie cu grija pentru a nu ii strica forma, ornati cu capsune in functie de modul in care va place si turnati si sos de capsune.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii