1.Punem gelatina in laptele rece
2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.
3.Cand sunt caldute, se adauga peste frisca si zahar, gelatina cu laptele si esentele, se mai tin pe foc inca un minut timp in care amestecati.
4.Le puneti in boluri sau cani mici si le introduceti la frigider pentru cateva ore, pana observati ca aceasta compozitie e bine inchegata.Din aceasta cantitate ies 6 portii.
5.Cand e gata, se scoate pe o farfurie cu grija pentru a nu ii strica forma, ornati cu capsune in functie de modul in care va place si turnati si sos de capsune.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii