Panna Cotta - reteta testata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Panna Cotta - reteta testata

Ingrediente

  • - 500 mililitri frisca
  • - 90 mililitri lapte
  • - 100 grame zahar
  • - 12 grame gelatina
  • - sirop de capsune
  • - capsune
  • - o fiola esenta de vanilie
  • - o fiola esenta de rom

Mod de preparare

1.Punem gelatina in laptele rece

2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.

3.Cand sunt caldute, se adauga peste frisca si zahar, gelatina cu laptele si esentele, se mai tin pe foc inca un minut timp in care amestecati.

4.Le puneti in boluri sau cani mici si le introduceti la frigider pentru cateva ore, pana observati ca aceasta compozitie e bine inchegata.Din aceasta cantitate ies 6 portii.

5.Cand e gata, se scoate pe o farfurie cu grija pentru a nu ii strica forma, ornati cu capsune in functie de modul in care va place si turnati si sos de capsune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Gateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa
Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise