Panna Cotta - reteta testata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Panna Cotta - reteta testata

Ingrediente

  • - 500 mililitri frisca
  • - 90 mililitri lapte
  • - 100 grame zahar
  • - 12 grame gelatina
  • - sirop de capsune
  • - capsune
  • - o fiola esenta de vanilie
  • - o fiola esenta de rom

Mod de preparare

1.Punem gelatina in laptele rece

2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.

3.Cand sunt caldute, se adauga peste frisca si zahar, gelatina cu laptele si esentele, se mai tin pe foc inca un minut timp in care amestecati.

4.Le puneti in boluri sau cani mici si le introduceti la frigider pentru cateva ore, pana observati ca aceasta compozitie e bine inchegata.Din aceasta cantitate ies 6 portii.

5.Cand e gata, se scoate pe o farfurie cu grija pentru a nu ii strica forma, ornati cu capsune in functie de modul in care va place si turnati si sos de capsune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise