autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Dulciuri diverse

PANNA COTTA - RETETA TESTATA

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
- 500 mililitri frisca, - 90 mililitri lapte, - 100 grame zahar, - 12 grame gelatina, - sirop de capsune, - capsune, - o fiola esenta de vanilie, - o fiola esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

3 voturi

Mod de preparare

Aceasta reteta am luat-o de pe blogul Teo\'s Kitchen.
1.Punem gelatina in laptele rece
2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.
3.Cand sunt caldute, se adauga peste gelatina cu laptele se mai tin pe foc inca un minut si amestecati.
Le puneti in boluri sau cani mici.Din aceasta cantitate ies 6 portii.
Trebuie sa aveti grija ca frisca si zaharul sa nu fiarba.
Le puneti la frigider cateva ore, pana se incheaga( seamana cu o budinca)
Le scoateti din bol si pe deasupra puneti sosul de capsune si capsunele.
Daca ti-a placut reteta noastra "PANNA COTTA - RETETA TESTATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Panna Cotta - reteta testata

Panna Cotta - reteta testata

1.Punem gelatina in laptele rece 2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic

4 voturi    3 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Ca tot e perioada dovlecilor,am petrecut vreo jumatate de ora sa tai si sa curat o jumatate de dovleac,

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Un deliciu...

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 500 mililitri frisca
  • - 90 mililitri lapte
  • - 100 grame zahar
  • - 12 grame gelatina
  • - sirop de capsune
  • - capsune
  • - o fiola esenta de vanilie
  • - o fiola esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Chec cu lamaie