Aceasta reteta am luat-o de pe blogul Teo\'s Kitchen.
1.Punem gelatina in laptele rece
2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.
3.Cand sunt caldute, se adauga peste gelatina cu laptele se mai tin pe foc inca un minut si amestecati.
Le puneti in boluri sau cani mici.Din aceasta cantitate ies 6 portii.
Trebuie sa aveti grija ca frisca si zaharul sa nu fiarba.
Le puneti la frigider cateva ore, pana se incheaga( seamana cu o budinca)
Le scoateti din bol si pe deasupra puneti sosul de capsune si capsunele.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii