autor:

Caraș Georgiana

» » Prajituri

Pandispan

Autor: Caraș Georgiana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caraș Georgiana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 februarie 2015

Ingrediente
4 ouă, 250 gr. făină, 6 linguri de apă rece, 250 gr. zahăr

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se separă gălbenușurile de albuș intr-un vas adânc. Se bat spumă cu 6 linguri de apă rece,se adaugă zahărul și se continuă operația până când zahărul nu se mai simnte în compoziție, iar amestecul devine alb.



Se bat albușurile spumă,se pune peste amestec, apoi se adaugă făina proaspăt cernută, în ploaie.



Se omogenizează amestecul, se adaugă un praf se sare,apoi se toarnă compoziția intr-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină. Pandispanul se coace la foc potrivit o jumătate de oră, se scoate când s-a rumenit puțin și se lasă să se racească în tavă. Se taie numai rece.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan cu inimi

Pandispan cu inimi

Batem albusurile spuma cu zaharul vanilat si praful de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Tarta cu caise din blat de pandispan

Tarta cu caise din blat de pandispan

Tarta cu caise este una din cele mai delicioase tarte, cel putin pentru mine, desigur in sezonul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Caraș Georgiana

    Caraș Georgiana (Chef de cuisine) , 04 martie 2015

    Thank you

  • Fara foto

    Adriana Lawton , 03 martie 2015

    very good

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 250 gr. făină
  • 6 linguri de apă rece
  • 250 gr. zahăr

Raporteaza reteta

Retete
de Caraș Georgiana
Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Se dizolva drojdia in lapte, se adauga un praf de sare si se amesteca bine. Se adauga peste faina.

25 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Negresă însiropată

Negresă însiropată

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu o cana si jumatate de zahar, 2

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Foi cu crema de vanilie

Foi cu crema de vanilie

Amestecăm toate ingredientele cu un praf de sare și le frământăm bine. Pe urmă împărțim

15 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Caraș Georgiana

Caraș Georgiana (Chef de cuisine)

Thank you

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu caise si zmeura Prajitura cu caise si zmeura

•Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele de cocos. •Dupa

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu capsuni Prajitura cu capsuni

Aceasta este o prajitura de sezon, pe care o putem prepara fie cu capsuni, fie cu cirese. Eu am folosit capsunile care au dat prajiturii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu smochine proaspete