Reteta postata pe: 27 februarie 2015
Ingrediente
4 ouă, 250 gr. făină, 6 linguri de apă rece, 250 gr. zahăr
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se separă gălbenușurile de albuș intr-un vas adânc. Se bat spumă cu 6 linguri de apă rece,se adaugă zahărul și se continuă operația până când zahărul nu se mai simnte în compoziție, iar amestecul devine alb.
Se bat albușurile spumă,se pune peste amestec, apoi se adaugă făina proaspăt cernută, în ploaie.
Se omogenizează amestecul, se adaugă un praf se sare,apoi se toarnă compoziția intr-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină. Pandispanul se coace la foc potrivit o jumătate de oră, se scoate când s-a rumenit puțin și se lasă să se racească în tavă. Se taie numai rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Se separa albusurile de ou. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul. Faina cernuta se amesteca cu
9 voturi
2 comentarii
45 min
Mai intai pregatim crema:
Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaua.Toate se fierb pe baie
2 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate