Se separă gălbenușurile de albuș intr-un vas adânc. Se bat spumă cu 6 linguri de apă rece,se adaugă zahărul și se continuă operația până când zahărul nu se mai simnte în compoziție, iar amestecul devine alb.
Se bat albușurile spumă,se pune peste amestec, apoi se adaugă făina proaspăt cernută, în ploaie.
Se omogenizează amestecul, se adaugă un praf se sare,apoi se toarnă compoziția intr-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină. Pandispanul se coace la foc potrivit o jumătate de oră, se scoate când s-a rumenit puțin și se lasă să se racească în tavă. Se taie numai rece.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii