autor:

Fara foto

» » Aperitive

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: irinel (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irinel (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 martie 2010

Ingrediente
- 2 oua, - 250 gr.branza proaspata de vaci, - 3 linguri zahar, - 1 plic zahar vanilat, - 1 plic praf de copt, - 200 gr.faina, - dulceata (de visine,de afine,etc.), - smantana, - ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Reţetă de preparare a papanaşilor

Se bat ouale, impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat, dupa care se adauga branza, mixandu-se foarte bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se pun peste compozitie, omogenizandu-se. aluatul rezultat trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza apoi in forma de papanasi si se pun la prajit in uleiul incins.Se scot pe un servetel de hartie, sa se scurga uleiul si se servesc garnisiti cu smantana si dulceata.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Reţetă de preparare a papanaşilor cu glazură de ciocolată

Reţetă de preparare a papanaşilor cu glazură de ciocolată

Branza dulce se mixeaza, incorporand si oul, zaharul si esenta. Apoi, adaugati grisul si faina si

2 voturi    1 comentariu
35 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Mod de preparare Intr-un bol amestecam cu un tel branza cu zaharul,zaharul vanilat, grisul,sarea,

252 voturi    3 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Imi plac papanasii la nebunie. Ai o reteta buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 250 gr.branza proaspata de vaci
  • - 3 linguri zahar
  • - 1 plic zahar vanilat
  • - 1 plic praf de copt
  • - 200 gr.faina
  • - dulceata (de visine,de afine,etc.)
  • - smantana
  • - ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi plac papanasii la nebunie. Ai o reteta buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Corabioare de creveti umplute cu salata de cruditati si nuci caramelizate