autor:

Fara foto

» » Aperitive

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: irinel (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irinel (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 martie 2010

Ingrediente
- 2 oua, - 250 gr.branza proaspata de vaci, - 3 linguri zahar, - 1 plic zahar vanilat, - 1 plic praf de copt, - 200 gr.faina, - dulceata (de visine,de afine,etc.), - smantana, - ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Reţetă de preparare a papanaşilor

Se bat ouale, impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat, dupa care se adauga branza, mixandu-se foarte bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se pun peste compozitie, omogenizandu-se. aluatul rezultat trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza apoi in forma de papanasi si se pun la prajit in uleiul incins.Se scot pe un servetel de hartie, sa se scurga uleiul si se servesc garnisiti cu smantana si dulceata.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor  Se amestecă brânza de vaci mărunţită bine cu

4 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza se amesteca cu zaharul tos si praful de copt. Se adauga ouale si extractul de vanilie,iar

63 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Imi plac papanasii la nebunie. Ai o reteta buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 250 gr.branza proaspata de vaci
  • - 3 linguri zahar
  • - 1 plic zahar vanilat
  • - 1 plic praf de copt
  • - 200 gr.faina
  • - dulceata (de visine,de afine,etc.)
  • - smantana
  • - ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi plac papanasii la nebunie. Ai o reteta buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Tarta cu ciuperci