autor:

Fara foto

» » Aperitive

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: irinel (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irinel (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 martie 2010

Ingrediente
- 2 oua, - 250 gr.branza proaspata de vaci, - 3 linguri zahar, - 1 plic zahar vanilat, - 1 plic praf de copt, - 200 gr.faina, - dulceata (de visine,de afine,etc.), - smantana, - ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Reţetă de preparare a papanaşilor

Se bat ouale, impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat, dupa care se adauga branza, mixandu-se foarte bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se pun peste compozitie, omogenizandu-se. aluatul rezultat trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza apoi in forma de papanasi si se pun la prajit in uleiul incins.Se scot pe un servetel de hartie, sa se scurga uleiul si se servesc garnisiti cu smantana si dulceata.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Am început prin a pune într-un castron încăpător brânza de vaci, oul, sarea

2 voturi    2 comentarii
40 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Preparare Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru papanasi pana se omogenizeaza compozitia. Se

2 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Imi plac papanasii la nebunie. Ai o reteta buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 250 gr.branza proaspata de vaci
  • - 3 linguri zahar
  • - 1 plic zahar vanilat
  • - 1 plic praf de copt
  • - 200 gr.faina
  • - dulceata (de visine,de afine,etc.)
  • - smantana
  • - ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi plac papanasii la nebunie. Ai o reteta buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tarta sarata de vara