autor:

MARIA

» » Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: MARIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
-1kg branza de vaci, -400gr faina, -4 oua, -150gr zahar farin, -4 g bicarbonat, -coaja rasa lamaie, -100gr gris, -200 ml ulei, -500gr smantana, -50gr zahar farin, -un praf sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza de vaci se amesteca cu faina cernuta,ouale batute,zaharul,bicarbonatul,coaja de lamaie,grisul si sarea.Se amesteca bine compozitia pana la omogenizare,apoi se modeleaza papanasi in forma rotunda,se apasa la mijloc formand un orificiu si se prajesc in ulei infierbantat,pana se rumenesc.Se servesc cu smantana si zahar farin deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom

Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom

Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom 1.Se amesteca branza cu mixerul, appoi se adauga grisul

14 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Mixam branza cu zaharul,oul si aromele,adaugam faina si grisul.

504 voturi    51 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • -1kg branza de vaci
  • -400gr faina
  • -4 oua
  • -150gr zahar farin
  • -4 g bicarbonat
  • -coaja rasa lamaie
  • -100gr gris
  • -200 ml ulei
  • -500gr smantana
  • -50gr zahar farin
  • -un praf sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu mere si nuci