autor:

MARIA

» » Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: MARIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
-1kg branza de vaci, -400gr faina, -4 oua, -150gr zahar farin, -4 g bicarbonat, -coaja rasa lamaie, -100gr gris, -200 ml ulei, -500gr smantana, -50gr zahar farin, -un praf sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza de vaci se amesteca cu faina cernuta,ouale batute,zaharul,bicarbonatul,coaja de lamaie,grisul si sarea.Se amesteca bine compozitia pana la omogenizare,apoi se modeleaza papanasi in forma rotunda,se apasa la mijloc formand un orificiu si se prajesc in ulei infierbantat,pana se rumenesc.Se servesc cu smantana si zahar farin deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Oul se bate bine într-un castron, peste care se adaugă apoi bicarbonatul stins cu o linguriță

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza se mixeaza cu zaharul si oul, pana devine cremoasa.Se adauga faina, jumatate de plic praf

6 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • -1kg branza de vaci
  • -400gr faina
  • -4 oua
  • -150gr zahar farin
  • -4 g bicarbonat
  • -coaja rasa lamaie
  • -100gr gris
  • -200 ml ulei
  • -500gr smantana
  • -50gr zahar farin
  • -un praf sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de secara la o gustare de seara