autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aluaturi si Foietaje

papanasi

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
100g brinza telemea, 2oua, 100g faina, 100gsmintina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca brinza telemea cu ouale si faina. Se pun papanasii la fiert in apa clocotita. Se servesc imediat cu smantina, dulceata etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "papanasi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Sunt mai sanatosi fierti si constituie un desert delicios, aromat si foarte apreciat. Puneti branza

87 voturi    19 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    rolly , 05 decembrie 2008

    Cred ca a vrut sa zica ca sunt papnasi cu telemea :))) (cine stie, poate sunt buni)

  • Fara foto

    paul , 04 decembrie 2008

    Nu concep papanasii numai cu branza proaspata de vaci!

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 12 august 2008

    Nici eu nu am folosit niciodata telemea pentru prepararea papanasilor.Indiferent ca se fierb sau se frig in ulei incins, in compozitia papanasilor intra branza dulce de vaci.Celor din familia mea le plac papanasii fripti ,cu orificiu pe mijloc si putin aplatizati, pe care in dau prin faina inainte de a-i frige si pe care ii pudrez cu zahar si ii servesc cu smantana proaspata si dulceata, in speta cea de capsuni.Vekas Maria

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 100g brinza telemea
  • 2oua
  • 100g faina
  • 100gsmintina

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

rolly

Cred ca a vrut sa zica ca sunt papnasi cu telemea :))) (cine stie, poate sunt buni)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu telemea