autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Papanasi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, faina, oua, zahar, bicarbonat, coaja rasa de lamaie, gris, ulei, sare, zahar farin.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu faina, oua, zahar, bicarbonat, coaja rasa de lamaie, gris si sare. Din aceasta compozitie se modeleaza papanasi in forma rotunda, se apasa la mijloc si se prajesc in ulei. Se pudreza cu zahar farin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Sunt mai sanatosi fierti si constituie un desert delicios, aromat si foarte apreciat. Puneti branza

86 voturi    19 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Papanasi cu dovlecei

Papanasi cu dovlecei

Se spala ,curata,se da dovlecelul pe razatoare ,se scuge de zeama,se amesteca cu faina,ou si brinza

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • branza de vaci
  • faina
  • oua
  • zahar
  • bicarbonat
  • coaja rasa de lamaie
  • gris
  • ulei
  • sare
  • zahar farin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu