autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Papanasi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, faina, oua, zahar, bicarbonat, coaja rasa de lamaie, gris, ulei, sare, zahar farin.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu faina, oua, zahar, bicarbonat, coaja rasa de lamaie, gris si sare. Din aceasta compozitie se modeleaza papanasi in forma rotunda, se apasa la mijloc si se prajesc in ulei. Se pudreza cu zahar farin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Sunt mai sanatosi fierti si constituie un desert delicios, aromat si foarte apreciat. Puneti branza

86 voturi    19 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • branza de vaci
  • faina
  • oua
  • zahar
  • bicarbonat
  • coaja rasa de lamaie
  • gris
  • ulei
  • sare
  • zahar farin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Mini eclere cu crema de ciocolata si cafea