autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Papanasi cu cartofi

Autor: Irimiciuc Madalina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irimiciuc Madalina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
500 g cartofi, 1/2 pahar faina, 25 g drojdie, 2 linguri grasime, 1 lingura unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii cruzi curatati de coaja se dau repede pe razatoare ca sa nu se innegreasca, se pun intr-o cratita sau castron se adauga drojdie de bere muiata in 1/4 pahar de apa rece, se sareaza, se pune faina (se poate adauga 1 ou). Toate acestea se freaca bine si se pun la loc cald sa creasca. Se iau apoi papanasii cu lingura imbibata in grasime si se prajesc in tigaie in grasime foarte bine incinsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curcan Bolognese

Curcan Bolognese

Curatam legumele si le pregati astfel: ceapa si ardeiul le taiem cubulete, morcovul si telina le

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale de legume in foi de vita

Sarmale de legume in foi de vita

Sarmalutele de legume nu sunt cu nimic mai prejos decat cele cu carne, mai ales ca ciupercile au

5 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1/2 pahar faina
  • 25 g drojdie
  • 2 linguri grasime
  • 1 lingura unt

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sufleu regal de legume