Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
se amesteca: branza cu zaharul, grisul si faina,se bat ouale cu sarea si se toarna peste primul amestec.la sfarsit adaugam razatura de portocale
se pune uleiul la incins.
cu lingura se ia din compozitie si se pune la prajit in ulei.Se prajesc papanasii la foc iute si se lasa cat sa fie aurii, nu arsi
se pun pe o farfurie cu servet ca sa se absoarba grasimea.
Deasupra fiecaruia turnam o lingura de smantana si una de dulceata de capsune
Pofta mare

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii