Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
se amesteca: branza cu zaharul, grisul si faina,se bat ouale cu sarea si se toarna peste primul amestec.la sfarsit adaugam razatura de portocale
se pune uleiul la incins.
cu lingura se ia din compozitie si se pune la prajit in ulei.Se prajesc papanasii la foc iute si se lasa cat sa fie aurii, nu arsi
se pun pe o farfurie cu servet ca sa se absoarba grasimea.
Deasupra fiecaruia turnam o lingura de smantana si una de dulceata de capsune
Pofta mare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii