autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2010

Ingrediente
250 grame branza vaci, 3 linguri gris, 2 linguri faina, 3 linguri zahar, 1 plic zahar vanilat, razatura de portocala, 2 oua, un varf de cutit de sare, , ulei pentru prajit, , smantana dulce, dulceata de capsune

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

se amesteca: branza cu zaharul, grisul si faina,se bat ouale cu sarea si se toarna peste primul amestec.la sfarsit adaugam razatura de portocale

se pune uleiul la incins.

cu lingura se ia din compozitie si se pune la prajit in ulei.Se prajesc papanasii la foc iute si se lasa cat sa fie aurii, nu arsi

se pun pe o farfurie cu servet ca sa se absoarba grasimea.

Deasupra fiecaruia turnam o lingura de smantana si una de dulceata de capsune





Pofta mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

1. Amestecati, intr-un bol destul de mare, branza de vaci scursa de zer, faina, grisul, coaja de

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam pe rand ouale, smantana, vanilia, iar la urma faina

8 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucian , 11 iunie 2010

    Arata foarte gustos si simplu de facut. Vom incerca si vom reporta L.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Imi lasã gura apã... ~Felicitãri*****

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250 grame branza vaci
  • 3 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • razatura de portocala
  • 2 oua
  • un varf de cutit de sare
  • ulei pentru prajit
  • smantana dulce
  • dulceata de capsune

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Se spala cartofii si se fieb in coaja. Se lasa la racit si se taie in cubulete. Ceapa se taie julien,se

24 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci
Conopida a la Jamie

Conopida a la Jamie

Conopida se fierbe in apa cu sare intreaga. In uleiul incins se arunca ceapa rosie sa se inmoaie

3 voturi    10 comentarii
1h
Retete vegetariene

Lucian

Arata foarte gustos si simplu de facut. Vom incerca si vom reporta L.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Crumble cu prune