Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
se amesteca: branza cu zaharul, grisul si faina,se bat ouale cu sarea si se toarna peste primul amestec.la sfarsit adaugam razatura de portocale
se pune uleiul la incins.
cu lingura se ia din compozitie si se pune la prajit in ulei.Se prajesc papanasii la foc iute si se lasa cat sa fie aurii, nu arsi
se pun pe o farfurie cu servet ca sa se absoarba grasimea.
Deasupra fiecaruia turnam o lingura de smantana si una de dulceata de capsune
Pofta mare
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii