autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Papanasi cu Dulceata

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2010

Ingrediente
250 grame branza vaci, 3 linguri gris, 2 linguri faina, 3 linguri zahar, 1 plic zahar vanilat, razatura de portocala, 2 oua, un varf de cutit de sare, , ulei pentru prajit, , smantana dulce, dulceata de capsune

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

se amesteca: branza cu zaharul, grisul si faina,se bat ouale cu sarea si se toarna peste primul amestec.la sfarsit adaugam razatura de portocale
se pune uleiul la incins.
cu lingura se ia din compozitie si se pune la prajit in ulei.Se prajesc papanasii la foc iute si se lasa cat sa fie aurii, nu arsi
se pun pe o farfurie cu servet ca sa se absoarba grasimea.
Deasupra fiecaruia turnam o lingura de smantana si una de dulceata de capsune


Pofta mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu Dulceata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE

PAPANASI CU DULCEATA DE AFINE

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele,bicaronatul se dizolva in zeama de lamaie si se adauga

10 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Papanaşi cu dulceaţă de căpşuni

Papanaşi cu dulceaţă de căpşuni

Se amestecă bine oul cu brănza de vaci, zahărul şi pliculetul de zahăr vanilat, după care se

4 voturi    0 comentarii
59 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucian , 11 iunie 2010

    Arata foarte gustos si simplu de facut. Vom incerca si vom reporta L.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Imi lasã gura apã... ~Felicitãri*****

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250 grame branza vaci
  • 3 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • razatura de portocala
  • 2 oua
  • un varf de cutit de sare
  • ulei pentru prajit
  • smantana dulce
  • dulceata de capsune

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Se spala cartofii si se fieb in coaja. Se lasa la racit si se taie in cubulete. Ceapa se taie julien,se

23 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci
Conopida a la Jamie

Conopida a la Jamie

Conopida se fierbe in apa cu sare intreaga. In uleiul incins se arunca ceapa rosie sa se inmoaie

3 voturi    10 comentarii
1h
Retete vegetariene

Lucian

Arata foarte gustos si simplu de facut. Vom incerca si vom reporta L.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Estonian Kringel