autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2010

Ingrediente
250 grame branza vaci, 3 linguri gris, 2 linguri faina, 3 linguri zahar, 1 plic zahar vanilat, razatura de portocala, 2 oua, un varf de cutit de sare, , ulei pentru prajit, , smantana dulce, dulceata de capsune

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

se amesteca: branza cu zaharul, grisul si faina,se bat ouale cu sarea si se toarna peste primul amestec.la sfarsit adaugam razatura de portocale

se pune uleiul la incins.

cu lingura se ia din compozitie si se pune la prajit in ulei.Se prajesc papanasii la foc iute si se lasa cat sa fie aurii, nu arsi

se pun pe o farfurie cu servet ca sa se absoarba grasimea.

Deasupra fiecaruia turnam o lingura de smantana si una de dulceata de capsune





Pofta mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor moldoveneşti

Reţetă de preparare a papanaşilor moldoveneşti

Intr-un bol se amesteca faina cu gris,sare,zahar,coaja de lamaie,oul batut,branza si bicarbonatul

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor cu prune uscate

Reţetă de preparare a papanaşilor cu prune uscate

Reţetă de preparare a papanaşilor cu prune uscate 1.Prunele uscate se pun intr-un castron.Deasupra

15 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucian , 11 iunie 2010

    Arata foarte gustos si simplu de facut. Vom incerca si vom reporta L.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Imi lasã gura apã... ~Felicitãri*****

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250 grame branza vaci
  • 3 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • razatura de portocala
  • 2 oua
  • un varf de cutit de sare
  • ulei pentru prajit
  • smantana dulce
  • dulceata de capsune

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Se spala cartofii si se fieb in coaja. Se lasa la racit si se taie in cubulete. Ceapa se taie julien,se

23 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci
Conopida a la Jamie

Conopida a la Jamie

Conopida se fierbe in apa cu sare intreaga. In uleiul incins se arunca ceapa rosie sa se inmoaie

3 voturi    10 comentarii
1h
Retete vegetariene

Lucian

Arata foarte gustos si simplu de facut. Vom incerca si vom reporta L.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Cornulete cu migdale si portocale