autor:

oana

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
500 gr branza de vaci, 2 oua, 250 gr zahar, 8 linguri gris, 2 plicuri zahar vanilat, o lingura coaja de lamaie rasa, aproximativ 100 gr pesmet, o lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

11 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

amesteci branza de vaca cu ouale,3 linguri de zahar,zaharul vanilat,grisul si lasi aproximativ o jumatate de ora pana se "umfla" grisul.Pui intr-o craticioara apa la fiert,iar intr-o tigaie pui putin ulei in care adaugi pesmetul si il rumenesti.Din amestecul de branza si gris formezi bilute pe care le pui la fiert in apa data in clocot.Sunt gata cand se ridica la suprafata apei.Ii scoti si ii pui la scurs intr-un storcator,dupa care ii dai prin pesmetul amestecat cu zahar.

Pofta Buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Preparare Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru papanasi pana se omogenizeaza compozitia. Se

2 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Intr-o tigaie non-aderenta topim untul( incalzim uleiul) , adaugam cele 200 g gris.Se poate folosi

5 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

    Bine ai venit in randul gustosilor ! Papanasii sant grozavi...yumi,yumi. Felicitari ! ***** Ps: te asteptam si cu alte retete.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

11 voturi

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 250 gr zahar
  • 8 linguri gris
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o lingura coaja de lamaie rasa
  • aproximativ 100 gr pesmet
  • o lingura ulei

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Pentru crema de zahar, ouale se bat impreuna cu 150 gr zahar si pliculetul de zahar vanilat, apoi

5 voturi    3 comentarii
1h
Torturi
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Bine ai venit in randul gustosilor ! Papanasii sant grozavi...yumi,yumi. Felicitari ! ***** Ps: te asteptam si cu alte retete.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Gem de rubarba cu banane