autor:

oana

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
500 gr branza de vaci, 2 oua, 250 gr zahar, 8 linguri gris, 2 plicuri zahar vanilat, o lingura coaja de lamaie rasa, aproximativ 100 gr pesmet, o lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

11 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

amesteci branza de vaca cu ouale,3 linguri de zahar,zaharul vanilat,grisul si lasi aproximativ o jumatate de ora pana se "umfla" grisul.Pui intr-o craticioara apa la fiert,iar intr-o tigaie pui putin ulei in care adaugi pesmetul si il rumenesti.Din amestecul de branza si gris formezi bilute pe care le pui la fiert in apa data in clocot.Sunt gata cand se ridica la suprafata apei.Ii scoti si ii pui la scurs intr-un storcator,dupa care ii dai prin pesmetul amestecat cu zahar.

Pofta Buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina. Se amesteca ingredientele cu un

8 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Preparare Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru papanasi pana se omogenizeaza compozitia. Se

4 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

    Bine ai venit in randul gustosilor ! Papanasii sant grozavi...yumi,yumi. Felicitari ! ***** Ps: te asteptam si cu alte retete.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

11 voturi

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 250 gr zahar
  • 8 linguri gris
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o lingura coaja de lamaie rasa
  • aproximativ 100 gr pesmet
  • o lingura ulei

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Pentru crema de zahar, ouale se bat impreuna cu 150 gr zahar si pliculetul de zahar vanilat, apoi

5 voturi    3 comentarii
1h
Torturi
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Bine ai venit in randul gustosilor ! Papanasii sant grozavi...yumi,yumi. Felicitari ! ***** Ps: te asteptam si cu alte retete.

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu parfum de Orient