Ingrediente
Avem nevoie de :, -250 grame branza dulce de vaca rasa pe razatoarea mica, -3 linguri de faina, -2 oua, - un praf de sare, -2 cani de pesmet, -3 linguri ulei de porumb, -4 linguri zahar, -faina
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
12 voturi
Mod de preparare
Se iau cu lingura mici cantitati din amestec si se pun intr-un bol cu faina.
Se formeaza mici galuste si la care li se face cate o adancitura in mijloc.
Intr-o tigaie antiadrenta se pune uleiul la incins si se prajeste pesmetul pana ia o culoare bruna, avand grija sa nu se arda.
Se pune intr-un bol pesmetul fierbite si se amesteca bine cu zaharul.
Se pune apa cu 1 lingurita de sare la fiert sic and clocoteste se adauga galustele de branza.
Se fierb 10 minute.
Se scot papanasii si se tavalesc in bolul cu pesmetul.
Se scot pe un platou si se servesc calzi.
Pofta buna!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2010
Multumesc pentru sugestie; am sa incerc si eu cu gris data viitoare cand ii pregatesc. Si eu la pandispan pun faina si gris; ni i-a venit ideea sa incerc si la papanasi.
lumi (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2010
si eu prepar papanasi fierti si sunt ...un deliciu! Adaug 2 linguri de grisi pt a iesi pufosi
mihai (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2010
Super delicioase!*****
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2010
Imi pare rau ca nu prea au reusit fotografiile; aparatul e la reparat si nu sunt multumita cu culorile de la cel vechi.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2010
Un deliciu!!! Felicitãri pt prezentare :)
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2010
Imi place cum arata,dar recunosc ca fierti nu am mancat niciodata,dar o sa incerc.*****
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2010
Care e rolul adânciturii? Se umple cu ceva?
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2010
si noua ne plac mult papanasii...ce bine arata!
constanta proca (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2010
Ce pofta mi-ai facut ! Maine voi face si eu,sunt convinsa ca sunt foarte buni .