autor:

Mihaela11

» » Dulciuri diverse

Papanasi fierti

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de :, -250 grame branza dulce de vaca rasa pe razatoarea mica, -3 linguri de faina, -2 oua, - un praf de sare, -2 cani de pesmet, -3 linguri ulei de porumb, -4 linguri zahar, -faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine branza de vaci cu ouale, faina si praful de sare.
Se iau cu lingura mici cantitati din amestec si se pun intr-un bol cu faina.
Se formeaza mici galuste si la care li se face cate o adancitura in mijloc.
Intr-o tigaie antiadrenta se pune uleiul la incins si se prajeste pesmetul pana ia o culoare bruna, avand grija sa nu se arda.
Se pune intr-un bol pesmetul fierbite si se amesteca bine cu zaharul.
Se pune apa cu 1 lingurita de sare la fiert sic and clocoteste se adauga galustele de branza.
Se fierb 10 minute.
Se scot papanasii si se tavalesc in bolul cu pesmetul.
Se scot pe un platou si se servesc calzi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi fierti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi fierti

Papanasi fierti

Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina. Se amesteca ingredientele cu un

8 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Sunt mai sanatosi fierti si constituie un desert delicios, aromat si foarte apreciat. Puneti branza

83 voturi    19 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 29 iunie 2015

    am cautat retete si asta mi se pare cea mai buna,multumesc.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

    Un deliciu!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

    Buna ideie cu grisul ,o sa incerc si eu ...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2010

      Multumesc pentru sugestie; am sa incerc si eu cu gris data viitoare cand ii pregatesc. Si eu la pandispan pun faina si gris; ni i-a venit ideea sa incerc si la papanasi.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2010

      si eu prepar papanasi fierti si sunt ...un deliciu! Adaug 2 linguri de grisi pt a iesi pufosi

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2010

      Super delicioase!*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2010

      Imi pare rau ca nu prea au reusit fotografiile; aparatul e la reparat si nu sunt multumita cu culorile de la cel vechi.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2010

      Un deliciu!!! Felicitãri pt prezentare :)

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2010

      Imi place cum arata,dar recunosc ca fierti nu am mancat niciodata,dar o sa incerc.*****

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2010

      Care e rolul adânciturii? Se umple cu ceva?

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2010

      si noua ne plac mult papanasii...ce bine arata!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2010

      Ce pofta mi-ai facut ! Maine voi face si eu,sunt convinsa ca sunt foarte buni .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -250 grame branza dulce de vaca rasa pe razatoarea mica
  • -3 linguri de faina
  • -2 oua
  • - un praf de sare
  • -2 cani de pesmet
  • -3 linguri ulei de porumb
  • -4 linguri zahar
  • -faina

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

am cautat retete si asta mi se pare cea mai buna,multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu morcov si nuca de cocos