Reţetă de preparare a papanaşilor olteneşti
Reţetă de preparare a papanaşilor olteneşti
Cu mana, se sfarma branza si se amesteca apoi cu ouale, grisul si faina. Daca se pot face "galuste" din aluat, se poate trece la etapa urmatoare; daca branza este prea zemoasa, se adauga faina pana ce aluatul are consistenta necesara.
Se pune uleiul la incins. Cand este f. bine incins, se pun in tigaie "galustele", de doua marimi, 6 mari si 6 mici. Se prajesc la foc mediu, pana se rumenesc.
Se aseaza pe o farfurioara intai cea mare, sepune iaurt peste ea, apoi cea mica, se "inveleste" cu smantana si se orneaza cu dulceata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii