Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci,
  • 1 ou,
  • 1 lingura zahar,
  • 150 g faina,
  • 1/2 pachet praf de copt,
  • 2 lingura gris,
  • coaja de lamaie,un plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de lamaie,
  • ulei pentru prajit,
  • zahar pudra,
  • smantana,
  • dulceata (de preferat de afine,visine,zmeura).

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza cu zaharul, oul si aromele se amesteca, adaugam faina si grisul. Modelam bile. Le asezam pe o tava tapetata cu faina. Apasam pe mijloc Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti. Scoatem din tigaie pe un servetel apoi pudram. Servim cu smantana si dulceata .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor