autor:

Marcelina

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2010

Ingrediente
300 g branza de vaci,, 1 ou,, 1 lingura zahar,, 150 g faina,, 1/2 pachet praf de copt,, 2 lingura gris,, coaja de lamaie, plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de lamaie,, ulei pentru prajit,, zahar pudra,, smantana,, dulceata (de preferat de afine,visine,zmeura).

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza cu zaharul, oul si aromele se amesteca, adaugam faina si grisul. Modelam bile. Le asezam pe o tava tapetata cu faina. Apasam pe mijloc Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti. Scoatem din tigaie pe un servetel apoi pudram. Servim cu smantana si dulceata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se amesteca ouale cu zaharul, sarea,grisul si se lasa sa se

33 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si zaharul,

14 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci,
  • 1 ou,
  • 1 lingura zahar,
  • 150 g faina,
  • 1/2 pachet praf de copt,
  • 2 lingura gris,
  • coaja de lamaie, plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de lamaie,
  • ulei pentru prajit,
  • zahar pudra,
  • smantana,
  • dulceata (de preferat de afine,visine,zmeura).

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Deliciosi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul. Se hidrateaza

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Clătite cu cacao umplute cu banane caramelizate