Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci,
  • 1 ou,
  • 1 lingura zahar,
  • 150 g faina,
  • 1/2 pachet praf de copt,
  • 2 lingura gris,
  • coaja de lamaie,un plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de lamaie,
  • ulei pentru prajit,
  • zahar pudra,
  • smantana,
  • dulceata (de preferat de afine,visine,zmeura).

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza cu zaharul, oul si aromele se amesteca, adaugam faina si grisul. Modelam bile. Le asezam pe o tava tapetata cu faina. Apasam pe mijloc Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti. Scoatem din tigaie pe un servetel apoi pudram. Servim cu smantana si dulceata .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor