autor:

Marcelina

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2010

Ingrediente
300 g branza de vaci,, 1 ou,, 1 lingura zahar,, 150 g faina,, 1/2 pachet praf de copt,, 2 lingura gris,, coaja de lamaie, plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de lamaie,, ulei pentru prajit,, zahar pudra,, smantana,, dulceata (de preferat de afine,visine,zmeura).

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza cu zaharul, oul si aromele se amesteca, adaugam faina si grisul. Modelam bile. Le asezam pe o tava tapetata cu faina. Apasam pe mijloc Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti. Scoatem din tigaie pe un servetel apoi pudram. Servim cu smantana si dulceata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam pe rand ouale, smantana, vanilia, iar la urma faina

7 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si zaharul,

14 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci,
  • 1 ou,
  • 1 lingura zahar,
  • 150 g faina,
  • 1/2 pachet praf de copt,
  • 2 lingura gris,
  • coaja de lamaie, plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de lamaie,
  • ulei pentru prajit,
  • zahar pudra,
  • smantana,
  • dulceata (de preferat de afine,visine,zmeura).

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Deliciosi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Rulada turceasca