autor:

Marcelina

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marcelina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2010

Ingrediente
300 g branza de vaci,, 1 ou,, 1 lingura zahar,, 150 g faina,, 1/2 pachet praf de copt,, 2 lingura gris,, coaja de lamaie, plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de lamaie,, ulei pentru prajit,, zahar pudra,, smantana,, dulceata (de preferat de afine,visine,zmeura).

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza cu zaharul, oul si aromele se amesteca, adaugam faina si grisul. Modelam bile. Le asezam pe o tava tapetata cu faina. Apasam pe mijloc Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti. Scoatem din tigaie pe un servetel apoi pudram. Servim cu smantana si dulceata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Mixam branza cu zaharul,oul si aromele,adaugam faina si grisul.

502 voturi    51 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci,
  • 1 ou,
  • 1 lingura zahar,
  • 150 g faina,
  • 1/2 pachet praf de copt,
  • 2 lingura gris,
  • coaja de lamaie, plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de lamaie,
  • ulei pentru prajit,
  • zahar pudra,
  • smantana,
  • dulceata (de preferat de afine,visine,zmeura).

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Deliciosi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chec marmorat