autor:

Lia Maria

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011

Ingrediente
400 g branza de vaci, 1 ou, o lingura zahar, 90 g faina, 1/2 pachet praf de copt, o lingura gris, coaja de lamaie, 1 zahar vanilat, ulei pentru prajit, dulceata, frisca

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

39 voturi

Mod de preparare

Amestecam branza cu zaharul,oul, coaja de lamaie si vanilia apoi adaugam faina si grisul. Modelam bile, cu mana infainata, le asezam pe o tava tapetata cu faina si apasam pe mijloc pentru a obtine un orificiu. Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti, apoi ii scoatem din tigaie pe un servet de hartie.

Servim simpli sau cu dulceata, smantana, frisca sau pudrati cu zahar farin.

Eu i-am servit cu dulceata de prune si frisca.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza se amesteca cu zaharul tos si praful de copt. Se adauga ouale si extractul de vanilie,iar

63 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2011

    Eu ii fac fierti, nu i-am incercat niciodata prajiti, dar ai tai arata atat de apetisanti incat m-ai convins!*****

  • Truedelights

    Truedelights (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2011

    Aoleo!!! Ce pofta mi-ai facut!! :))

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

    Papanasi deosebiti si deliciosi. Felicitari!*****

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

      Salvat.........foarte usor de facut dupa reteta ta,sigur o sa incerc si eu ......felicitari......

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

      Ce mult imi plac,trebuie sa mai fac si eu,felicitari!

    • danutza

      danutza (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

      Yammmm!Tare buni papanaşii! Eu i-aş vrea fierţi.Se poate? Bravo,bravo!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

      ce deliciu...mi-ai facut pofta!:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

39 voturi

Ingrediente

  • 400 g branza de vaci
  • 1 ou
  • o lingura zahar
  • 90 g faina
  • 1/2 pachet praf de copt
  • o lingura gris
  • coaja de lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • dulceata
  • frisca

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Eu ii fac fierti, nu i-am incercat niciodata prajiti, dar ai tai arata atat de apetisanti incat m-ai convins!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu ciocolata si nuci