autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Papanasi prajiti

Autor: Alex (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
branza de vaci 600 g, faina 200 g, zahar tos 75 g, oua 6 buc, lapte 75 ml, drojdie de bere 20 g, zahar pudra 100 g, zahar vanilat 1 plic, razatura de coaja de lamaie 25 g, ulei 150 g, sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se trece printr-o sita, se amesteca cu faina, galbenusurile, razatura de coaja de lamaie, drojdia de bere dizolvata in lapte si se bat bine cu un tel, pana ce se omogenizeaza. Albusurile se bat, se amesteca cu zaharul tos si se bat in continuare, pana ce se obtine o spuma tare, care se amesteca cu compozitia de branza. Se lasa sa stea circa 60 min., se formeaza papanasii si se prajesc in ulei. Se servesc calzi, pudrati cu zahar amestecat cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi prajiti

Papanasi prajiti

Mixam branza cu zaharul,oul si aromele,adaugam faina si grisul. Modelam bile(cu mana trecuta prin

500 voturi    51 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Papanasi prajiti

Papanasi prajiti

Se freaca intr-un castron brinza de vaci cu ouale, grisul si sarea. Se amesteca bine, sa fie compozitia

15 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • branza de vaci 600 g
  • faina 200 g
  • zahar tos 75 g
  • oua 6 buc
  • lapte 75 ml
  • drojdie de bere 20 g
  • zahar pudra 100 g
  • zahar vanilat 1 plic
  • razatura de coaja de lamaie 25 g
  • ulei 150 g
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Alex
Placinta cu doua umpluturi

Placinta cu doua umpluturi

Fierbi carnea în apă cu sare, iar ardeii îi speli şi îi coci pe o tablă pe aragaz. După ce

0 voturi    5 comentarii
55 min
Salate de legume
Prajitura cu caise si bezea

Prajitura cu caise si bezea

Freci gălbenuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr, adaugi apa minerală lingură cu lingură,

19 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Briose cu visine

Briose cu visine

amestecam bine oule ce zaharul cu mixerul pana isi dubleaza compozitia volumul -adaugam uleiul

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Briose cu nutella si mure