Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Se pun toate ingredientele intr-un castron si se freaca bine cu dosul furculitei, pana cand se omogenizeaza. Compozitia se pune pe o foaie de nailon, presarata cu 2 linguri de faina, din ea se formeaza un sul gros care, apoi se taie in 12 bucati. Fiecare bucata se ruleaza prin faina, dandu-i forma rotunda si plata de chiftea, cu grosimea de 1 cm. Cand toate sunt gata, se infierbanta tigaia goala, 3-4 minute (dar nu direct pe flacara), la foc mijlociu, si in ea se pun 2 linguri cu untdelemn (30 ml), imediat, se aseaza papanasii, unii langa altii, cati incap, neinghesuiti. Se prajesc pe o parte, 1-2 minute, pana se rumenesc, apoi se intorc, cu lama cutitului, pe partea cealalta si se prajesc la fel, daca este nevoie, se pun inca 2 linguri cu untdelemn, ca papanasii sa nu se lipeasca de tigaie. Toata operatia dureaza 10-15 minute. Se servesc imediat, pudrati cu zahar si vanilie, sau cu dulceata de visine. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii