Se curata cartofii fierti cu o zi inainte si se taie in cubulete. La fel se procedeaza si cu painea prajita, care se taie in crutoane. Se pun la incins untul si untdelemnul, se adauga cartofii si painea si se lasa sa se rumeneasca frumos. Separat, se bat bine ouale, se sareaza, se pipereaza, se amesteca bine cu mararul tocat si se toarna-n tigaie, peste cartofi. Se lasa pe flacara mijlocie sa se coaca frumos. Se serveste cu salata verde si cu sos de iaurt (se amesteca bine iaurtul cu smantana, mustarul si usturoiul ras. Se sareaza, se pipereaza)
Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.
Placinte sarate cu branzaReteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.
Cotlet de porc cu rosii la tigaieReteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.
Dulceata din fructe de soc
Comentarii