Se curata cartofii fierti cu o zi inainte si se taie in cubulete. La fel se procedeaza si cu painea prajita, care se taie in crutoane. Se pun la incins untul si untdelemnul, se adauga cartofii si painea si se lasa sa se rumeneasca frumos. Separat, se bat bine ouale, se sareaza, se pipereaza, se amesteca bine cu mararul tocat si se toarna-n tigaie, peste cartofi. Se lasa pe flacara mijlocie sa se coaca frumos. Se serveste cu salata verde si cu sos de iaurt (se amesteca bine iaurtul cu smantana, mustarul si usturoiul ras. Se sareaza, se pipereaza)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii