autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Papara de paine

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2008

Ingrediente
250g franzela,300ml de lapte, unt, ml smantana,200g branza telemea sau de burduf,3-4 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Franzela se taie in felii de 1 cm grosime. Laptele se bate bine cu ouale intregi si se desarta peste feliile de franzela; acestea se tin in lapte, pana cand il absorb bin. Intr-un vas termorezistent se aseaza alternativ feliile de franzela cu branza rasa, bucatelele de unt si smantana. Vasul se introduce in cuptor, unde se lasa 20 minute, pana cand se rumeneste preparatul. Se serveste fierbinte, ca felul intai sau doi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papara de paine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Covrigi ca la Jerusalim

Covrigi ca la Jerusalim

Se pun toate ingridentele in oala mixerului si se prelucreaza in aluat-un aluat elastic si fraged.Se

15 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu morcov si ardei (masina de facut paine)

Paine cu morcov si ardei (masina de facut paine)

Punem apa in forma de la masina de facut paine,adaugam uleiul,faina,sarea,drojdia,morcovul dat prin

2 voturi    1 comentariu
3h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250g franzela,300ml de lapte, unt, ml smantana,200g branza telemea sau de burduf,3-4 oua.

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu cartofi sau brinza "feta"