Papara de paine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g franzela
  • 300ml de lapte
  • 100g unt
  • 250 ml smantana
  • 200g branza telemea sau de burduf
  • 3-4 oua.

Mod de preparare

Franzela se taie in felii de 1 cm grosime. Laptele se bate bine cu ouale intregi si se desarta peste feliile de franzela; acestea se tin in lapte, pana cand il absorb bin. Intr-un vas termorezistent se aseaza alternativ feliile de franzela cu branza rasa, bucatelele de unt si smantana. Vasul se introduce in cuptor, unde se lasa 20 minute, pana cand se rumeneste preparatul. Se serveste fierbinte, ca felul intai sau doi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise