autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Papara de paine

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2008

Ingrediente
250g franzela,300ml de lapte, unt, ml smantana,200g branza telemea sau de burduf,3-4 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Franzela se taie in felii de 1 cm grosime. Laptele se bate bine cu ouale intregi si se desarta peste feliile de franzela; acestea se tin in lapte, pana cand il absorb bin. Intr-un vas termorezistent se aseaza alternativ feliile de franzela cu branza rasa, bucatelele de unt si smantana. Vasul se introduce in cuptor, unde se lasa 20 minute, pana cand se rumeneste preparatul. Se serveste fierbinte, ca felul intai sau doi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papara de paine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu mac

Paine de casa cu mac

Se pune faina si sarea in castron, se topeste drojdia cu apa si zaharul, sa adauga ouale se framanta

5 voturi    4 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Paine integrala cu bere

Paine integrala cu bere

Se strecoara faina, se amesteca cu drojdie si zahar. Transferam in oala mixerului adugam berea si

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250g franzela,300ml de lapte, unt, ml smantana,200g branza telemea sau de burduf,3-4 oua.

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
coltunasi