autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

pappardelle cu spanac si frisca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
usturoi, pappardelle, ulei de masline, ceapa, suc de lamaie, sare, spanac, frisca, piper, parmezan ras.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa timp de 4-5 min, apoi se adauga ciupercile , usturoiul si se mai calesc 2 min.
La sfarsit se adauga sucul de lamaie. Dupa 2 min se adauga , amestecand, frunzele de spanac si frisca . Se asezoneaza cu sare , piper, apoi se inabusa totul pana cand frunzele de spanac se inmoaie usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "pappardelle cu spanac si frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie

2 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse
Placinta cu bostan, mere si gutui

Placinta cu bostan, mere si gutui

Bostanul curatat de coaja, gutuile si merele spalate, le trecem prin razatoarea cu ochiuri mari dupa

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Fursecuri cu ghimbir