Se călesc bucăţile de pui în ulei, se scot şi se căleşte ceapa tăiată mărunt până devine sticloasă. Se adaugă carnea, sare, dafin şi apă fierbinte. Se pune capac şi se face focul mic.
Intre timp se fac găluştele. Se amestecă ingredientele şi se fac găluşte care se pun pe o folie de plastic. Se fierb în apă clocotită, cu sare, cam 10 minute(CU CAPAC). Se scot cu spumiera şi se pun în cratiţa cu carnea fiartă.
Se adauga roşiile felii, ardeiul sau pastă de ardei, usturoiul tocat, boia, piper, se potriveşte de sare.
Se amestecă 2 linguri de faină cu 2 linguri se smântănă şi puţină apă. Se adaugă la pui, se amesteca şi se dau câteva clocote.
Se presară pătrunjel verde tocat, se serveşte cu murături.
NOTĂ
Eu am făcut 2 porţii de galuşte.
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii