Ingrediente
4 pulpe de pui mari, 2-3 cepe albe, 1 legatura ceapa verde, 1-2 ardei(rosu si verde), 3-4 catei de usturoi, patrunjel, sare, piper, ulei, paprica dulce, sare, piper, ulei, 1 lingurita de delicat, 2-3 linguri pasta de tomate, , Pentru galusti:, 100-150 gr faina, 1-2 oua, 1 lingura de ulei, 75-100 ml de apa
Dificultate: Medie | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Dupa cele 10 minute scurse, pulpele se adauga si ele langa ceapa si ardei continuandu-se fierberea, se pune capacul si se lasa la foc mic sa fiarba, se adauga si pasta de tomate.
Usturoiul se taie lamele dar se va pune mai tarziu la fel ca ceapa verde.
Trecem la pregatirea galustilor, se bat bine ouale cu faina, se adauga lingura de ulei si cantitatea de apa, dupa ce acest amestec este bine omogenizat se trece la punerea galustilor in mancare pentru a fierbe( sau galustile pot fi fierte separat intr-o alta oala, in care a fost pus 750 ml de apa si un praf de sare, acestea se lasa la fiert, cand sunt gata se vor ridica la suprafata si se vor putea pune in mancare). Dupa ce au fost puse in mancare se va continua fierberea inca 10-15 minute, acum se adauga, ceapa verde, usturoiul.
La final se va adauga patrunjelul.
Pofta Buna
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010
Foarte bun, intotdeauna mi-a placut.
Sidy (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010
Deci ai testat reteta pina la urma !!! Ma bucur enorm ..... Sper ca ti-a placut !
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Bun.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
Un deliciu!