autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Papricas cu galuste de faina

Autor: aleahim (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aleahim (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
8 ciocanele de pui, 2 cepe, 1 morcov, 1 lingura de faina, 1 ardei gras mic, 1 bucatica de telina, condimente dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciocanele se inabuse impreuna cu cepele si legumele rase. Dupa aceea se picura zeama de oase si se inabuse in incontinuare adaugandu-se bulion.
Se prepara galustile exact ca galustile cu gris dar in loc de gris se pune faina.
Cand fierb ciocanelele si legumele se ia cate un sfert de lingura ( pe lungimea lingurii ) de compozitie de galusti si se pune in oala.
Se asezoneaza cu patrunjel si se serveste de preferinta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricaş cu găluşte de făină

Papricaş cu găluşte de făină

Carnea de porc o tăiem bucăţele potrivite şi o punem la rumenit în ulei de floarea soarelui,

7 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

-Se curăță, se spală bine carnea (eu am dezosat pieptul și i-am înlăturat pielea), se

14 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Ciulama de pui