Reteta postata pe: 04 decembrie 2009
Ingrediente
2 piepti de pui, 3 oua, 50ml.ulei, 1 cana faina, 1 cana de apa, 50ml.lapte + o lingura rasa de faina, 2 linguri zarzavat de iarna (ardei gras, morcov, suc de rosii), Secretul gustului - o lingurita, boia de ardei dulce, boia de ardei iute
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf de cutit de boia iute, secretul gustului si zarzavatul. Se amesteca si se stinge cu apa calda acoperindu-se cuburile de carne. Se lasa la fiert, timp in care pregatim galustile pripite de faina. Punem la foc o cana de apa cu putin ulei si un praf de sare. Cand a fiert apa rasturnam o cana de faina si amestecam energic. Dupa ce s-a legat compozitia o luam dupa foc si incorporam pe rand ouale. Se formeaza galusti cu lingura pe care le punem in mancare sa fiarba o data cu pieprul de pui. Daca a scazut se mai adauga apa calda. Se dizolva o lingura de faina in lapte, se adauga in mancare amestecand continuu, apoi se da la cuptor pentru o jumatate de ora la foc potrivit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu piept de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mac myra (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009
Bun,bun,bun....
valentina ionita , 04 decembrie 2009
Arata grozav,iar gustul in mod sigur este pe masura...