In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf de cutit de boia iute, secretul gustului si zarzavatul. Se amesteca si se stinge cu apa calda acoperindu-se cuburile de carne. Se lasa la fiert, timp in care pregatim galustile pripite de faina. Punem la foc o cana de apa cu putin ulei si un praf de sare. Cand a fiert apa rasturnam o cana de faina si amestecam energic. Dupa ce s-a legat compozitia o luam dupa foc si incorporam pe rand ouale. Se formeaza galusti cu lingura pe care le punem in mancare sa fiarba o data cu pieprul de pui. Daca a scazut se mai adauga apa calda. Se dizolva o lingura de faina in lapte, se adauga in mancare amestecand continuu, apoi se da la cuptor pentru o jumatate de ora la foc potrivit.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii