Cartofii se curata , se spala si se taie cubulete.
Dovlecelul se curata de coaja si de samburi si se taie si el cubulete.
Gogosarul si ceapa se curata si se taie marunt apoi se calesc in putin ulei pina devin sticlosi.
Adaugam peste gogosar si ceapa cartofii si dovlecelul, apoi apa pina sa le acopere ,pasta de ardei, sare si piper.
Lasam sa fiarba la foc mic pina ce s-au fiert legumele.
La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Cine doreste poate adauga cativa catei de usturoi.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii