autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Papricas de iepure

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
picioarele dinainte, coastele, gitlejii si maruntaiele iepurelui, 2 linguri untura, 2-3 cepe, 1 lingurita boia, 2-3 linguri smintina, zeama de la ½ lamiie, sare

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa tocata pestisori. Cind carnea este rumenita, se adauga boiaua, sarea, zeama de lamiie si apa ca sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba incet pina cind apa scade la jumatate, apoi se pune cratita descoperita in cuptor pina cind lichidul ramas scade la jumatate. Inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri de smintina.
Se serveste cu galuste de gris, macaroane fierte sau pireu de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii curatati se taie in jumatati apoi se feliaza si se aseaza in tava de la aragaz. Ceafa de

33 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Larisa , 30 ianuarie 2010

    smantana se pune dupa ce ai stins focul

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • picioarele dinainte
  • coastele
  • gitlejii si maruntaiele iepurelui
  • 2 linguri untura
  • 2-3 cepe
  • 1 lingurita boia
  • 2-3 linguri smintina
  • zeama de la ½ lamiie
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Fara foto

Larisa

smantana se pune dupa ce ai stins focul

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui de tara cu smantana