Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
picioarele dinainte, coastele, gitlejii si maruntaiele iepurelui, 2 linguri untura, 2-3 cepe, 1 lingurita boia, 2-3 linguri smintina, zeama de la ½ lamiie, sare
Dificultate: Ridicata | Timp: 2h
Mod de preparare
Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa tocata pestisori. Cind carnea este rumenita, se adauga boiaua, sarea, zeama de lamiie si apa ca sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba incet pina cind apa scade la jumatate, apoi se pune cratita descoperita in cuptor pina cind lichidul ramas scade la jumatate. Inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri de smintina.
Se serveste cu galuste de gris, macaroane fierte sau pireu de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de iepure" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Larisa , 30 ianuarie 2010
smantana se pune dupa ce ai stins focul