autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Papricas de iepure

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
picioarele dinainte, coastele, gitlejii si maruntaiele iepurelui, 2 linguri untura, 2-3 cepe, 1 lingurita boia, 2-3 linguri smintina, zeama de la ½ lamiie, sare

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa tocata pestisori. Cind carnea este rumenita, se adauga boiaua, sarea, zeama de lamiie si apa ca sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba incet pina cind apa scade la jumatate, apoi se pune cratita descoperita in cuptor pina cind lichidul ramas scade la jumatate. Inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri de smintina.
Se serveste cu galuste de gris, macaroane fierte sau pireu de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua

159 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci

Se prajesc pulpele , se calesc ceapa,ciupercile si apoi se adauga pulpele prajite. Se lasa la foc

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Larisa , 30 ianuarie 2010

    smantana se pune dupa ce ai stins focul

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • picioarele dinainte
  • coastele
  • gitlejii si maruntaiele iepurelui
  • 2 linguri untura
  • 2-3 cepe
  • 1 lingurita boia
  • 2-3 linguri smintina
  • zeama de la ½ lamiie
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Fara foto

Larisa

smantana se pune dupa ce ai stins focul

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui rustic cu cartofi , la vas roman