autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

papricas de miel cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de miel,cartofi, sare, ulei, ceapa, pasta de tomate, boia de ardei dulce, patrunjel verde, usturoi, cimbru, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga bucatile de carne , cartofii si cca 1,5 l de apa fiarta , continuand fierberea cca 30 min. Se adauga usturoiul , sare, piper, cimbru, boia de ardei , pasta de tomate si se fierb 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "papricas de miel cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de miel,cartofi
  • sare
  • ulei
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
  • usturoi
  • cimbru
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tochitura mocaneasca