Papricas de miel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de miel 750 g ulei 150 g ceapa 400 g bulion de tomate 50 g boia deardei dulce 2 g cartofi 1.5 kg cimbru 1/2 fir verdeata 1 leg piper sare

Mod de preparare

Carnea de miel se curata de pielite, se spala, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se prajeste ceapa tocata marunt si se stinge cu bulion desfacut in apa. Se pune carnea in acest sos si se potriveste gustul cu sare, piper si cimbru. Cartofii se curata, se taie cuburi, se pun in sos si se continua fierberea, pana ce cartofii sunt fierti. La servit se presara cu verdeata pe fiecare portie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor