autor:

sarbu

» » Mancaruri cu peste

Papricas de peste

Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Pentru 5 portii:, - 1kg.peste amestecat( stiuca,salau,biban,crap), - 3 cepe (marime medie), - 1 lamaie, - 50gr.de boia, - 2 rosii, - 3 linguri otet de mere, - 1 lingura de vegeta(secretul gustului), - 100 ml.ulei de floarea soarelui, - sare,

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine sticloasa de culoare aurie.
Intre timp spalam pestele, il taiem bucati. Sucul de lamaie amestecam cu otetul de mere.
Bucatile de peste le trecem prin otet cu lamaie,le saram, piperam si dam cu boia.
Astfel pregatit pestele il punem peste ceapa calita aproximativ zece minute, dupa ce s-a patruns putin pestele, acoperim cu apa adaugam vegeta, rosiile decojite si macinate sau tocate marunt. lasam la foc mic fara a amesteca jumate de ora.
Se serveste cu cartofi natur sau garnitura de paste fierte in prealabil.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius pane

Pangasius pane

bucatile de pangasius le taiem cam cat o jumatate de palma si le condimentam. pentru sos ai nevoie

5 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
PESTE RASOL

PESTE RASOL

Pestele intreg se curata,se spala si se taie bucati potrivite.Daca folositi file de peste,doar

31 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 august 2009

    Unicat! Bravo!

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    O sa incerc si eu reteta, arata bine, iar mie imi place pestele in mod deosebit.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • - 1kg.peste amestecat( stiuca,salau,biban,crap)
  • - 3 cepe (marime medie)
  • - 1 lamaie
  • - 50gr.de boia
  • - 2 rosii
  • - 3 linguri otet de mere
  • - 1 lingura de vegeta(secretul gustului)
  • - 100 ml.ulei de floarea soarelui
  • - sare,

Raporteaza reteta

Retete
de sarbu
Cevapi (mici)

Cevapi (mici)

Carnea tocata se framanta bine cu mana apoi se pune la frigider cateva ore ( cel mai bine este de

12 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Frigarui Haiducesti

Frigarui Haiducesti

Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore. Cubuletele

11 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficat in Osanza

Ficat in Osanza

Se feliaza ficatul in felii de 1-1,5 cm.Luam o bucata de osanza de trei ori mai mare decat felia

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Unicat! Bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Macrou la grill (gratar)