autor:

sarbu

» » Mancaruri cu peste

Papricas de peste

Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Pentru 5 portii:, - 1kg.peste amestecat( stiuca,salau,biban,crap), - 3 cepe (marime medie), - 1 lamaie, - 50gr.de boia, - 2 rosii, - 3 linguri otet de mere, - 1 lingura de vegeta(secretul gustului), - 100 ml.ulei de floarea soarelui, - sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine sticloasa de culoare aurie.
Intre timp spalam pestele, il taiem bucati. Sucul de lamaie amestecam cu otetul de mere.
Bucatile de peste le trecem prin otet cu lamaie,le saram, piperam si dam cu boia.
Astfel pregatit pestele il punem peste ceapa calita aproximativ zece minute, dupa ce s-a patruns putin pestele, acoperim cu apa adaugam vegeta, rosiile decojite si macinate sau tocate marunt. lasam la foc mic fara a amesteca jumate de ora.
Se serveste cu cartofi natur sau garnitura de paste fierte in prealabil.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 august 2009

    Unicat! Bravo!

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    O sa incerc si eu reteta, arata bine, iar mie imi place pestele in mod deosebit.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • - 1kg.peste amestecat( stiuca,salau,biban,crap)
  • - 3 cepe (marime medie)
  • - 1 lamaie
  • - 50gr.de boia
  • - 2 rosii
  • - 3 linguri otet de mere
  • - 1 lingura de vegeta(secretul gustului)
  • - 100 ml.ulei de floarea soarelui
  • - sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de sarbu
Cevapi (mici)

Cevapi (mici)

Carnea tocata se framanta bine cu mana apoi se pune la frigider cateva ore ( cel mai bine este de

12 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Frigarui Haiducesti

Frigarui Haiducesti

Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore. Cubuletele

12 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficat in Osanza

Ficat in Osanza

Se feliaza ficatul in felii de 1-1,5 cm.Luam o bucata de osanza de trei ori mai mare decat felia

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Unicat! Bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
PESTE RASOL