Papricas de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Papricas de peste

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • - 1kg.peste amestecat( stiuca,salau,biban,crap)
  • - 3 cepe (marime medie)
  • - 1 lamaie
  • - 50gr.de boia
  • - 2 rosii
  • - 3 linguri otet de mere
  • - 1 lingura de vegeta(secretul gustului)
  • - 100 ml.ulei de floarea soarelui
  • - sare,piper

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine sticloasa de culoare aurie.

Intre timp spalam pestele, il taiem bucati. Sucul de lamaie amestecam cu otetul de mere.

Bucatile de peste le trecem prin otet cu lamaie,le saram, piperam si dam cu boia.

Astfel pregatit pestele il punem peste ceapa calita aproximativ zece minute, dupa ce s-a patruns putin pestele, acoperim cu apa adaugam vegeta, rosiile decojite si macinate sau tocate marunt. lasam la foc mic fara a amesteca jumate de ora.

Se serveste cu cartofi natur sau garnitura de paste fierte in prealabil.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor