Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine sticloasa de culoare aurie.
Intre timp spalam pestele, il taiem bucati. Sucul de lamaie amestecam cu otetul de mere.
Bucatile de peste le trecem prin otet cu lamaie,le saram, piperam si dam cu boia.
Astfel pregatit pestele il punem peste ceapa calita aproximativ zece minute, dupa ce s-a patruns putin pestele, acoperim cu apa adaugam vegeta, rosiile decojite si macinate sau tocate marunt. lasam la foc mic fara a amesteca jumate de ora.
Se serveste cu cartofi natur sau garnitura de paste fierte in prealabil.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii