autor:

doru simona

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2010

Ingrediente
* carne de pui (eu am folosit ciocanele), * 1-2 morcovi, * 5-6 cartofi rosii, * 1 ceapa mai mare, * 3 linguri boia dulce(pt iubitorii de iute pot folosi boia iute- chili), * sare, piper dupa gust, * patrunjel proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala. ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Adaugam si carnea de pui si lasam pana se albeste carnea de pui. punem boiaua si calim 1-2 min. punem apa cat sa acopere bine bucatile de carne si lasam la fiert timp in care curatam cartofii si morcovul, cartofii ii taiem cubulete nu prea mici iar morcovul rondele si punem peste carnea inabusita. lasam la foc mic sa se patrunda bine legumele si carnea.



Asezonam cu sare, piper si cand e gata punem si patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu cartofi

Papricas de pui cu cartofi

Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita

49 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu gnocchi

Papricas de pui cu gnocchi

Am calit bucatile de pui in putin ulei.Cand s-a rumenit putin l-am scos si in uleiul ramas am pus

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • doru simona

    doru simona (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2010

    asa este mihaela, si prinde bine si la copilasi

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

    O mancare simpla si foarte gustoasa.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

    Felicitari! Imi place si e foarte simpla.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • * carne de pui (eu am folosit ciocanele)
  • * 1-2 morcovi
  • * 5-6 cartofi rosii
  • * 1 ceapa mai mare
  • * 3 linguri boia dulce(pt iubitorii de iute pot folosi boia iute- chili)
  • * sare
  • piper dupa gust
  • * patrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

doru simona (Chef de cuisine)

asa este mihaela, si prinde bine si la copilasi

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc copt in zeama de varza