autor:

doru simona

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2010

Ingrediente
* carne de pui (eu am folosit ciocanele), * 1-2 morcovi, * 5-6 cartofi rosii, * 1 ceapa mai mare, * 3 linguri boia dulce(pt iubitorii de iute pot folosi boia iute- chili), * sare, piper dupa gust, * patrunjel proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala. ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Adaugam si carnea de pui si lasam pana se albeste carnea de pui. punem boiaua si calim 1-2 min. punem apa cat sa acopere bine bucatile de carne si lasam la fiert timp in care curatam cartofii si morcovul, cartofii ii taiem cubulete nu prea mici iar morcovul rondele si punem peste carnea inabusita. lasam la foc mic sa se patrunda bine legumele si carnea.



Asezonam cu sare, piper si cand e gata punem si patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas cu piept de pui

Papricas cu piept de pui

In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Papricas de pui

Papricas de pui

Se incinge uleiul si se pun ciocanele sa se rumeneasca putin. Apoi se scot se pune ceapa rosia si

2 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • doru simona

    doru simona (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2010

    asa este mihaela, si prinde bine si la copilasi

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

    O mancare simpla si foarte gustoasa.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

    Felicitari! Imi place si e foarte simpla.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • * carne de pui (eu am folosit ciocanele)
  • * 1-2 morcovi
  • * 5-6 cartofi rosii
  • * 1 ceapa mai mare
  • * 3 linguri boia dulce(pt iubitorii de iute pot folosi boia iute- chili)
  • * sare
  • piper dupa gust
  • * patrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

9 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

doru simona (Chef de cuisine)

asa este mihaela, si prinde bine si la copilasi

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mititei la gratar