autor:

doru simona

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2010

Ingrediente
* carne de pui (eu am folosit ciocanele), * 1-2 morcovi, * 5-6 cartofi rosii, * 1 ceapa mai mare, * 3 linguri boia dulce(pt iubitorii de iute pot folosi boia iute- chili), * sare, piper dupa gust, * patrunjel proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala. ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Adaugam si carnea de pui si lasam pana se albeste carnea de pui. punem boiaua si calim 1-2 min. punem apa cat sa acopere bine bucatile de carne si lasam la fiert timp in care curatam cartofii si morcovul, cartofii ii taiem cubulete nu prea mici iar morcovul rondele si punem peste carnea inabusita. lasam la foc mic sa se patrunda bine legumele si carnea.

Asezonam cu sare, piper si cand e gata punem si patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica

8 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu cartofi

Papricas de pui cu cartofi

Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita

60 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii

  • doru simona

    doru simona (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2010

    asa este mihaela, si prinde bine si la copilasi

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

    O mancare simpla si foarte gustoasa.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

    Felicitari! Imi place si e foarte simpla.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • * carne de pui (eu am folosit ciocanele)
  • * 1-2 morcovi
  • * 5-6 cartofi rosii
  • * 1 ceapa mai mare
  • * 3 linguri boia dulce(pt iubitorii de iute pot folosi boia iute- chili)
  • * sare
  • piper dupa gust
  • * patrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

11 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

doru simona (Chef de cuisine)

asa este mihaela, si prinde bine si la copilasi

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ficat prajit cu ceapa