Reteta postata pe: 01 aprilie 2009
Ingrediente
1 pui potrivit,3 cepe,5 linguri de ulei,5 linguri smantana,sare,1 lingurita faina, bulion.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie puiul in bucati,se spala bine.Ceapa tocata se caleste in ulei cu 2-3 linguri de apa,cand a secat apa se adauga carnea,se acopera ca sa lase puiul zeama,se amesteca din cand in cand si la nevoie se mai adauga apa,pana se inmoaie carnea si sosul a scazut se pune putin bulion pentru culoare sau 1 lingurita de pasta de tomate.Inainte de a servi se adauga smantana in care s-a amestecat faina.Garnitura se poate servi mamaliguta sau cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui banatean" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate