Se taie puiul in bucati,se spala bine.Ceapa tocata se caleste in ulei cu 2-3 linguri de apa,cand a secat apa se adauga carnea,se acopera ca sa lase puiul zeama,se amesteca din cand in cand si la nevoie se mai adauga apa,pana se inmoaie carnea si sosul a scazut se pune putin bulion pentru culoare sau 1 lingurita de pasta de tomate.Inainte de a servi se adauga smantana in care s-a amestecat faina.Garnitura se poate servi mamaliguta sau cartofi natur.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii