autor:

alina

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui cu cartofi

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane: 1 pui fara piept, 800 g cartofi, 1 ceapa, 1 ardei gras rosu, 2 linguri de boia de ardei dulce, 50 ml de sos de rosii, sare, piper, ulei de floarea soarelui.

Dificultate: Medie Timp: 1h

59 voturi

Mod de preparare

Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita incinsa cu putin ulei frigem puiul pana cand prinde putina culoare. Adaugam ceapa si ardeiul si sotam 5 minute. Dupa 5 minute adaugam si boiaua de ardei si cartofi taiati. Mestecam bine totul, saram, piperam si acoperim cu apa pana cand cartofii sunt acoperiti. Punem capacul si lasam sa fiarba 20 de minute cand adaugam si sosul de rosii. Mai fierbem 20 de minute si mancarea noastra este gata. Putem presara putin marar si patrunjel.....pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

O mincare absolut delicioasa, seamana mai mult a gulas , are tot ce ii trebuie pentru a fi foarte,

8 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Se fierb cartofii, dupa care se taie rondele si se aseaza un strat in vasul de iena. Se caleste

3 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine):

    Foarte buna, intr-adevar gust de mincare gatita acasa.

  • MISHA

    MISHA (Chef de cuisine):

    A iesit super doar ca am mai adaugat si galuste la urma nu stiu de ce dar sotiei i-a placut la nebunie.

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    tilita magdalina , 17 noiembrie 2017

    foarte gustos

  • Fara foto

    MARIA , 26 iunie 2017

    Foarte gustoasă favorita familiei

  • Fara foto

    Valer , 23 iunie 2017

    super buna Nota 10

    • Fara foto

      Ovidiu Dănilă , 08 aprilie 2015

      super favorita familiei

    • Fara foto

      Bonchis Maria , 26 iulie 2014

      Acum vreau sa incerc .MULTUMESC .

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

      O bunatate !

    • Overtruck

      Overtruck (Maestru bucatar) , 06 mai 2010

      asta-i mincarea mea preferata de cind eram copil. tre sa o fac si eu neaparat. n-am mai facut-o nici nu stiu de cita vreme.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Gustos...Foarte bun.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Foarte bun papricasul de cartofi. Eu nu pun boia.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      arata..ft bine papricasul tau

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Trebuie sa fie tare bun.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      O ce bun este....! Bine ca mi-ai amintit ca n-am facut de mult. Felicitari !

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Delicioasa reteta...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Foarte gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

59 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane: 1 pui fara piept
  • 800 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri de boia de ardei dulce
  • 50 ml de sos de rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

tilita magdalina

foarte gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui
Cookie Settings