Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita incinsa cu putin ulei frigem puiul pana cand prinde putina culoare. Adaugam ceapa si ardeiul si sotam 5 minute. Dupa 5 minute adaugam si boiaua de ardei si cartofi taiati. Mestecam bine totul, saram, piperam si acoperim cu apa pana cand cartofii sunt acoperiti. Punem capacul si lasam sa fiarba 20 de minute cand adaugam si sosul de rosii. Mai fierbem 20 de minute si mancarea noastra este gata. Putem presara putin marar si patrunjel.....pofta buna
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii