autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
1 ceapa,, 250 g ciuperci, , 1/2 legatura patrunjel verde, , 400 g piept de pui, , piper, , 2-3 linguri faina, , 1 lingura unt, , 2 linguri ulei, , cca 200 ml zeama concentrata de pasare (Knorr + apa), , 150 g smantana, , sare, , 1 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt. Ciupercile, curatate, se taie - in functie de dimensiune - in doua sau in patru. Patrunjelul, spalat si zvantat, se taie marunt (cateva frunzulite se pastreaza pentru garnisit). Se spala carnea cu apa rece, se zvanta, se pipereaza, se taie fasii late de 1 - 1 1/2 cm, se da prin faina si pe urma se prajeste in untul amestecat cu ulei, pana ce se rumeneste usor. Se scoate din tigaie si se pune deoparte. In locul ei se introduc ciupercile, se prajesc putin si apoi se adauga ceapa, care se dunstuieste, pana ce devine sticloasa. Se sting cu zeama de carne si se lasa sa fiarba la foc potrivit cca 3 minute. Se incorporeaza smantana, se lasa papricasul pe foc sa se mai ingroase si se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie. La urma, se introduce si carnea, dar numai ca sa se incalzeasca. Se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte, garnisit cu frunzulite de patrunjel si bucati de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

O mincare absolut delicioasa, seamana mai mult a gulas , are tot ce ii trebuie pentru a fi foarte,

8 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Placinta taraneasca

Placinta taraneasca

Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti ciupercile pana se rumenesc si devin aurii. Incingeti cuptorul

17 voturi    13 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa,
  • 250 g ciuperci
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 400 g piept de pui
  • piper
  • 2-3 linguri faina
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei
  • cca 200 ml zeama concentrata de pasare (Knorr + apa)
  • 150 g smantana
  • sare
  • 1 lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos veloute si ciuperci