Se curata ceapa si se toaca marunt. Ciupercile, curatate, se taie - in functie de dimensiune - in doua sau in patru. Patrunjelul, spalat si zvantat, se taie marunt (cateva frunzulite se pastreaza pentru garnisit). Se spala carnea cu apa rece, se zvanta, se pipereaza, se taie fasii late de 1 - 1 1/2 cm, se da prin faina si pe urma se prajeste in untul amestecat cu ulei, pana ce se rumeneste usor. Se scoate din tigaie si se pune deoparte. In locul ei se introduc ciupercile, se prajesc putin si apoi se adauga ceapa, care se dunstuieste, pana ce devine sticloasa. Se sting cu zeama de carne si se lasa sa fiarba la foc potrivit cca 3 minute. Se incorporeaza smantana, se lasa papricasul pe foc sa se mai ingroase si se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie. La urma, se introduce si carnea, dar numai ca sa se incalzeasca. Se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte, garnisit cu frunzulite de patrunjel si bucati de lamaie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii