autor:

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
1 ceapa,, 250 g ciuperci, , 1/2 legatura patrunjel verde, , 400 g piept de pui, , piper, , 2-3 linguri faina, , 1 lingura unt, , 2 linguri ulei, , cca 200 ml zeama concentrata de pasare (Knorr + apa), , 150 g smantana, , sare, , 1 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt. Ciupercile, curatate, se taie - in functie de dimensiune - in doua sau in patru. Patrunjelul, spalat si zvantat, se taie marunt (cateva frunzulite se pastreaza pentru garnisit). Se spala carnea cu apa rece, se zvanta, se pipereaza, se taie fasii late de 1 - 1 1/2 cm, se da prin faina si pe urma se prajeste in untul amestecat cu ulei, pana ce se rumeneste usor. Se scoate din tigaie si se pune deoparte. In locul ei se introduc ciupercile, se prajesc putin si apoi se adauga ceapa, care se dunstuieste, pana ce devine sticloasa. Se sting cu zeama de carne si se lasa sa fiarba la foc potrivit cca 3 minute. Se incorporeaza smantana, se lasa papricasul pe foc sa se mai ingroase si se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie. La urma, se introduce si carnea, dar numai ca sa se incalzeasca. Se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte, garnisit cu frunzulite de patrunjel si bucati de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

O mincare absolut delicioasa, seamana mai mult a gulas , are tot ce ii trebuie pentru a fi foarte,

8 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa,
  • 250 g ciuperci
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 400 g piept de pui
  • piper
  • 2-3 linguri faina
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei
  • cca 200 ml zeama concentrata de pasare (Knorr + apa)
  • 150 g smantana
  • sare
  • 1 lamaie.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pulpe dezosate la cuptor cu cartofi