Pregatim intai galustele.
Pregatim intai galustele.
Separam oualele. Batem albusul spuma cu putina sare, adaugam in ploaie grisul si amestecam. Punem galbenusurile batute cu zeama de lamaie si amestecam bine. Lasam 10 minute, la rece.
Taiem puiul bucatele si il spalam bine.
Se curata ceapa si gogoșarul, se taie marunt si se calesc in ulei pana ce ceapa devine sticloasa. Se pune boia si oregano, continuand sa amestecati. Se pun bucatile de pui si se amesteca in continuare. Se adauga apa rece, pana ce bucățile de pui sunt acoperite aproape in totalitate. Lasam 10 minute sa fiarba, apoi adaugam pasta de tomate, pasta de ardei kapia si coniacul.
Din faina si un pic de apa rece, se face o pasta curgatoare, dupa care se toarna in cratita si se amesteca. Dupa gust, se adauga sare si piper. Se lasa la foc mediu pana ce bucatila de pui sunt fierte. La sfarsit, se adauga patrunjel taiat marunt.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii