Am calit bucatile de pui in putin ulei.Cand s-a rumenit putin l-am scos si in uleiul ramas am pus la calit ceapa, ardeiul si usturoiul.Cat ele se caleau am macinat piperul boabe (eu am avut unul colorat) si chimenul.Vroiam aroma chimenului dar nu sa-l rod.Cand ceapa era translucida am adaugat puiul inapoi in cratita si doua polonice de apa.Le-am tinut acoperite la foc mediu vreo 10 minute.Dupa cele 10 minute am adaugat rosiile si condimentele.
Am tinut la foc mic pana carnea a fost facuta. In timp ce puiul isi vedea de treaba aveam o oala cu apa si sare pe foc pentru gnocchi.Cand apa clocotea si puiul era 99% facut am pus la fiert gnocchi.Se fac repede, in vreo 2 minute.Cand sunt gata ei se ridica la suprafata apei in care fierb.
Daca sosul vi se pare prea zemos si il vreti mai gros se poate adauga 1 lingura de faina.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii